Uzbudljivim završnicama 8. sezone A1 Adria Lige završilo treće izdanje Reboot Online Games Weeka

Uzbudljivim završnicama 8. sezone A1 Adria Lige završilo treće izdanje Reboot Online Games Weeka

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 22 Studeni 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

22. studenog, 2021.| Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik 

Uzbudljivim završnicama 8. sezone A1 Adria Lige

završilo treće izdanje Reboot Online Games Weeka

 

U sklopu gaming festivala Reboot Online Games Week powered by A1 odigrana su finala osme sezone najvećeg regionalnog esport natjecanja. Uživo iz Esports studija, na streaming servisima i društvenim mrežama A1 Adria Lige, ljubitelji gaminga mogli su pratiti napete okršaje najboljih regionalnih esportaša u četiri videoigre: Brawl Stars, FIFA22, League of Legends te Counter-Strike: Global Offensive.


Prvi dan bio je u znaku mobilne igre – Brawl Stars. Prestižnu titulu najboljih Brawlera u regiji osvojila je ekipa Flow (Andrey, Adry, DzonDzon i Lavvek) nadmašivši tim Winx Club u napetom finalu s rezultatom 3:2.

FLOW-prvaci

Četvrtak i petak bili su rezervirani za najpopularniju simulaciju nogometa – FIFA22 koju su finalisti igrali na konzoli PlayStation5. Za najboljeg e-nogometaša opet je okrunjen amke2001 i to treći put zaredom, nakon što je još jednom nadmašio glavnog konkurenta brstimira.

A1AL-FIFA22

U subotu je došao red na League of Legends. U finalnim borbama u popularnom LoL-u ovaj su se put najuspješnijima pokazali Metamoon, dok se ekipa Harmony ponovno morala zadovoljiti drugim mjestom, kao i u sedmoj sezoni.

Neizvjesna CS:GO završnica obilježila je posljednji dan natjecanja u sklopu osme sezone lige. U nedjelju kasno navečer saznali smo da je naslov prvaka i nagradu od 2.000 eura zasluženo odnijela ekipa PORTUGAL, dok su odlični iNation završili drugi. Inače, ukupni nagradni fond A1 Adria Lige u 2021. godini iznosio je gotovo 200.000 kuna.

AL-CSGO

Sudionici te ostali ljubitelji esporta priključili su se humanitarnoj akciji i tijekom turnira prikupili više od 20.000 kuna kao doprinos pokrivanju troškova liječenja u inozemstvu teško oboljele djevojčice iz Šibenika.

Osim uzbudljivih mečeva, održano je i nekoliko zanimljivih panela. Stručnjaci iz različitih segmenata gaming i tehnoloških industrija raspravljali su o tome kako 5G pridonosi boljem iskustvu igranja, kako organizirati esport turnir ili, primjerice, o odgovornom gejmanju  –  koje su odgovornosti developera, igrača svih uzrasta uključujući djecu, ali i njihovih roditelja.

Velika završnica A1 Adria Lige te drugi sadržaji iz Esports studija bili su integralni dio trećeg Reboot Online Games Weeka powered by A1. Iz ukupno tri studija u pet dana emitirano je više od stotinu sati interaktivnog programa s naglaskom na igre najnovije generacije, druženje i razgovor s najpoznatijim gaming influencerima, puno nagradnih natječaja te novosti iz svijeta hardvera.

Sve o upravo završenoj 8. sezoni A1 Adria Lige te vijesti i najave budućih sezona mogu se pronaći na digitalnima kanalima Lige: YouTube; Facebook, Instagram; Twitter; Twitch; Trovo i Discord.


Pročitano 104 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja