16. izdanje Advanced Technology Daysa u Zagrebu početkom prosinca

16. izdanje Advanced Technology Daysa u Zagrebu početkom prosinca

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 20 Listopad 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

20. listopada, 2021. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik 


16. izdanje Advanced Technology Daysa u Zagrebu početkom prosinca
 

Early bird prijave za jednu od najpopularnijih ICT konferencija otvorene su i traju do 15. studenog, dok svi zainteresirani svoja predavanja mogu nominirati do 2. studenog 

Omiljena konferencija IT zajednice, Advanced Technology Days, vraća se u svom 16. izdanju 8. i 9. prosinca 2021. Konferencija će se održati uživo u Mozaik Event Centru u Zagrebu uz ograničen broj sudionika obzirom na važeće epidemiološke mjere. Donijet će kvalitetan pregled svih novosti iz svijeta IT-ja, predstavljen kroz 4 paralelna programska smjera i 50-ak predavanja, te priliku za druženje članova domaće IT zajednice.


Advanced Technology Days su ugled među sudionicima zaslužili kvalitetnim i aktualnim predavanjima koja ne zalaze u sferu prodaje i marketinga, već posjetiteljima daju detaljan i stručan uvid u najaktualnije tehnologije, novosti i predstavljaju najnovija rješenja i uspješne slučajeve. Posljednje dvije godine IT sektor u Hrvatskoj ostvario je brojne uspjehe, tehnologija je postala oslonac za poslovanje svim industrijama, a  tijekom 2020. dobili smo i prva dva jednoroga. U skladu s aktualnim zbivanjima, konferencija donosi 9 ključnih tema: multi-cloud svijet, razvoj web rješenja, razvoj mobilnih rješenja, serverless tehnologije, kontejneri i DevOps, moderne podatkovne tehnologije, umjetna inteligencija, hibridni oblak i poslovna IT rješenja. 

Proces stvaranja sadržaja odvija se putem nominacija predavanja – svi zainteresirani putem linka mogu prijaviti svoja predavanja do 2. studenog. Programski odbor će među prijavljenima odabrati najkvalitetnija predavanja, vodeći se kriterijima aktualnosti tema, tehnološke dubine i kvalitete predavača, kako bi opravdao status ATD-a kao IT konferencije za hrvatsku i regionalnu IT zajednicu.

Advanced Technology Days - panel

Tijekom dva konferencijska dana sudionici će moći čuti 50-ak predavanja koja će se odvijati u režiji vodećih domaćih IT stručnjaka te istovremeno u četiri programska smjera. Naglasak će biti na zanimljivim slučajevima primjene pojedine tehnologije, predavanjima koja će dati dublji uvid u pojedina rješenja i alate te prilikama za međusobno druženje i razmjenu iskustava sudionika i predavača. 

Advanced Techology Dayse zajednički organiziraju marketinška agencija MPG te tvrtke Nephos i Unitfly. Za sadržaj je zadužen programski odbor koji čine ugledni članovi hrvatske IT zajednice.

Prijave na konferenciju su otvorene online. Early bird razdoblje povoljnije cijene kotizacije traje do 15. studenog pa cijena trenutno iznosi 799,00 kn + PDV, a nakon isteka early birda iznosit će 999,00 kn + PDV za oba konferencijska dana. 

Pročitano 271 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja