Huawei predstavio pametna rješenja za bržu digitalizaciju najvećih svjetskih industrija

Huawei predstavio pametna rješenja za bržu digitalizaciju najvećih svjetskih industrija

Vijesti Napisao/la  Cobra Nedjelja, 03 Listopad 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

03. listopad, 2021. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik  

Huawei predstavio pametna rješenja za bržu digitalizaciju najvećih svjetskih industrija 

Drugog dana Huawei Connect-a kompanija je pokazala svoje inovacije za svijet sutrašnjice 

Huawei je tijekom drugog dana Huawei Connecta 2021, predstavio pametna tehnološka rješenja koja će pomoći raznim industrijama poput financijskog, sektora transporta i logistike, energetskog sektora te proizvodnje i javnih usluga, prilikom procesa digitalizacije, neovisno u kojoj se fazi tog procesa nalazili.


Tijekom sljedećih pet godina kompanija planira kreirati više od 300 prilagođenih rješenja za svoje klijente, standardizirati više od 200 usluga te surađivati s više od 800 partnera diljem svijeta. S tim je ciljem Huawei objavio 11 inovativnih rješenja za korisnike u javnim uslugama za koje je razvijen sustav City Intelligent Twins, koji će neprestano pomagati društvima u transformaciji administrativnih procesa i stvaranju novog tipa pametnog grada koji je bolji, inovativniji te zeleniji.

Huawei_Peng Zhongyang

Peng Zhongyang, član Uprave Huaweija, istaknuo je kako Huawei želi pomoći klijentima prilikom digitalizacije poslovanja blisko surađujući s partnerima, kao i pronalaskom najboljeg modela za svakog od njih.

Peng Zhongyang_Huawei_Član uprave 

„Huawei nastavlja s inovacijama kako bi pomogao korisnicima u postizanju uspjeha na njihovom putu digitalne transformacije. Integriramo ICT sa stvarnim scenarijima i procesima te razvijamo novi model savjetovanja. Cilj nam je u potpunosti razumjeti potrebe i viziju naših kupaca, a zatim ih pretvoriti u stvarnost. Potičemo partnere da postanu kompetentni, nastojeći izgraditi partnerski sustav koji raste, inovira i pobjeđuje zajedno s Huawei Technologies", rekao je Zhongyang.

Huawei_pametna_rjesenja_za_digitalizaciju

Digitalna transformacija postala je konsenzus u industriji, a fokus se maknuo s pitanja treba li krenuti u smjeru digitalnog poslovanja ili ne, na to kako najbrže i najučinkovitije ostvariti taj cilj. Huawei je svjestan kako je digitalizacija dugotrajan i zahtjevan proces koji zahtjeva znatne resurse, stoga kontinuirano pomaže svojim klijentima i partnerima u inoviranju novih modela, poboljšanju kvalitete i učinkovitosti te poboljšanju iskustva uz jačanje otpornosti na tržištu.

Pročitano 216 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja