COMELEON, prva hrvatska konferencija o organizacijskog kulturi vraća se u listopadu uz najveće svjetske stručnjake na području organizacijske agilnosti

COMELEON, prva hrvatska konferencija o organizacijskog kulturi vraća se u listopadu uz najveće svjetske stručnjake na području organizacijske agilnosti

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 20 Rujan 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

20. rujna, 2021. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik  

COMELEON, prva hrvatska konferencija o organizacijskog kulturi vraća se u listopadu
uz najveće svjetske stručnjake na području organizacijske agilnosti

 

  • Konzultantska tvrtka VETTURELLI okuplja misitelje, sukreatore, tražitelje rješenja i ljubitelje diskursa zainteresirane za bolji rad i dizajniranje organizacija po mjeri čovjeka.
  • Tuhelj 21. i 22. listopada postaje kamp za razvoj organizacijske kulture i agilnosti.
  • Povratak menadžment egzorciste: Niels Pflaeging ponovo će preispitati tradicionalno viđenje menadžmenta i agilnosti. 

U kongresnom hotelu Well u Tuhelju 21. i 22. listopada 2021. održat će se konferencija na temu organizacijske kulture i agilnosti pod nazivom COMELEON koja će okupiti međunarodne stručnjake na temu organizacijske agilnosti, pametnog rada te rada i suradnje na daljinu.


Konferencija s karakterom kampa omogućiti će sudionicima da u direktnom kontaktu i radionicama razmijene stavove i izazove s npr. Nielsom Pflaegingom, menadžment egzorcistom, stručnjakinjom za pametan rad i autoricom iz Južne Koreje Agnes Legrand ili Thorstenom Porathom, vlasnikom i CEO-om logističke tvrtke, koji je tijekom pandemije transformirao svoju tvrtku sa podružnicama u tri europske države. Neke od tema koje će se obrađivati su: kako osigurati rast prihoda u dinamičnim uvjetima, poticati inovativnost, decentralizirati procese donošenja odluka, graditi pliću hijerarhiju, koristiti snagu kolektivnog znanja, graditi organizacijsku agilnost i kulturu za novo doba. 

Niels Pflaeging koji radi i živi u više različitih država uključujući SAD, Brazil, Španjolsku i Njemačku – tijekom najavne konferencije za medije izjavio je kako se organizacije diljem svijeta susreću s istim izazovima i glavno pitanje koje si menadžeri postavljaju je - kako postići traniziciju iz «comand and control» u «sense and responde» princip rada što je preduvjet za opstanak i predvodničku ulogu na tržištu.

 

Konferenciju organizira tvrtka VETTURELLI specijalizirana za teme organizacijske kulture, transformacije i organizacijske agilnosti čiji se rad temelji na uvjerenju kako ljudi nisu problem, već uvijek rješenje problema.

 Viktor_Vetturelli

Viktor Vetturelli, suinicijator konferencije COMELEON istaknuo je: “Proteklih godinu i pol je pokazalo kako je prilagodljivost organizacija esencijalna za kontinuirano stvaranje vrijednosti u dinamičnom okruženju. Isto tako vidljivo je kako se u svakoj organizaciji krije njena bolja verzija i da su do nje došle one kompanije koje su umjesto u pomodnim metodama rješenje potražile u svojim ljudima, njihovom radu i suradnji - što će i govornici Comeleon konferencije pokazati kako u svojim izlaganjima, tako i u radionicama.» 

Ulaznice za konferenciju COMELEON su u prodaji do 20. listopada 2021. Više informacija i prijave su moguće preko mrežne stranice www.comeleonconference.com.


Pročitano 187 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja