Lenovo_ideapad

Lenovo_legion

LG i Highbrow donose obrazovni sadržaj učenicima kreiran u suradnji sa stručnjacima

LG i Highbrow donose obrazovni sadržaj učenicima kreiran u suradnji sa stručnjacima

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 08 Lipanj 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

08. lipnja, 2021. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik   

LG i Highbrow donose obrazovni sadržaj učenicima kreiran u suradnji sa stručnjacima 

Popularni videozapisi platforme Highbrow proširuju mogućnosti obrazovanja za djecu na LG-evim televizorima 

Definitivno sjajan potez. Ono što svakodnevno primjećujemo je upravo nedovoljni fokus na edukaciju. Pandemija ostavlja velike posljedice, a mnogi roditelji se ne stignu ili ne znaju kako, baviti se edukacijom svoje djece. Tehnološka evolucija donijela je velik generacijski jaz upravo u ovom segmentu, gdje vlada brzina i površnost. Naravno, iznimke ipak nisu dovoljne, jer kako se uvijek kaže, svijet ostaje na mladima. Stoga nas izuzetno veseli kako LG Electronics (LG) i Highbrow, popularna digitalna obrazovna platforma bez oglasa za djecu, rade na dostupnosti platforme korisnicima LG-evih pametnih televizora u 145 zemalja putem trgovine LG Content Store. LG-evi pametni televizori s platformom webOS 4.0 i novijim verzijama bit će prvi koji će djeci uzrasta do 11 godina, roditeljima i učiteljima pružiti širok izbor obrazovnih sadržaja koje nudi Highbrow, a koji odgovaraju potrebama učenika mlađeg uzrasta.


Aplikacija Highbrow nudi zanimljiv asortiman obrazovnih videozapisa koji su pažljivo kreirani i prilagođeni dobi i interesu svakog učenika za personalizirano iskustvo gledanja. Highbrow daje preporuke iz svoje knjižnice s više od 10.000 videozapisa koji pokrivaju teme poput znanosti, humanističkog područja, matematike, glazbe, umjetnosti, jezika i brojnih drugih područja. Highbrow surađuje s preko 200 svjetskih kreatora, uključujući Pinkfong, najpoznatiji po popularnoj pjesmi i spotu Baby Shark, kako bi pružio novi i zanimljiv sadržaj. Kao globalno pouzdana platforma za internetsko učenje, Highbrow se već koristi u više od stotinu škola širom svijeta. 

S obzirom na to da je učenje na daljinu i dalje sastavni dio života brojnih učenika, televizori su u mnogim zemljama postali sredstvo obrazovanja. Uz već više od desetak obrazovnih aplikacija, LG-evi televizori s platformom webOS pružaju učenicima mlađeg školskog uzrasta pristup širokom izboru obrazovnih sadržaja, dok poboljšani web preglednik pruža praktično korisničko iskustvo za sve uzraste. Sadržaj s kompatibilnih pametnih telefona, tableta i računala može se reproducirati na LG-evim televizorima zahvaljujući značajci zrcaljenja zaslona i to s pomoću funkcije LG Magic Tap na Androidu ili Airplay za Apple uređaje. Magic Tap također omogućava kompatibilnim pametnim telefonima povezivanje putem NFC-a s LG-evim daljinskim upravljačem Magic Remote, omogućavajući učenicima da slušaju  zvuk TV-a kroz slušalice za veću privatnost.

 LG Highbrow

Budući da je zaštita očiju tijekom učenja jednako važna kao i pružanje izvanredne kvalitete slike, displeji na svim LG OLED televizorima za 2021. su UL certificirani kao uređaji bez treperenja. S obzirom na to da su LG OLED televizori certificirani i od strane TÜV Rheinland Eyesafe, roditelji mogu biti sigurni da zdravlje očiju njihove djece nije ugroženo.

Pročitano 158 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja