Budite dio virtualnog događaja Samsung Bespoke Home na kojem će se predstaviti novi inovativni kućanski uređaji

Budite dio virtualnog događaja Samsung Bespoke Home na kojem će se predstaviti novi inovativni kućanski uređaji

Vijesti Napisao/la  Cobra Subota, 08 Svibanj 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

08. svibnja, 2021. | Zagreb 
Uredio: Božidar Žitnik  

Budite dio virtualnog događaja Samsung Bespoke Home na kojem će se predstaviti novi inovativni kućanski uređaji 

Tvrtka Samsung Electronics bit će domaćin prvog „Bespoke Home“ događaja koji će se održati 11. svibnja 2021. godine, na kojem će se otkriti vizija tvrtke o kućanstvu prilagodljivog dizajna, fleksibilnih mogućnosti te značajki pametnog povezivanja realiziranih kroz najnovije inovacije

Virtualni događaj Bespoke Home 2021, na kojem će tvrtka Samsung Electronics predstaviti najnovije inovacije za pametni dom s fleksibilnim i inovativnim mogućnostima, održat će se 11. svibnja u 16:00 sati. Među uređajima koji će se predstaviti, Samsung je najavio najnoviju Bespoke seriju kućanskih uređaja i usluga koji će činiti okosnicu Bespoke pametnog doma.


Filozofija pametnog doma kojeg pokreću novi Bespoke kućanski uređaji čine prilagodljiva i fleksibilna rješenja koja će lako odgovoriti na potrebe različitih životnih stilova. Kako nam je dom ujedno postao ured, teretana i učionica, nova Bespoke pametna rješenja omogućuju upravo maksimalnu personalizaciju osobnog prostora, kombinirajući funkcionalnost s besprijekornim uklapanjem u interijer. Neke tehnologije koje će pokretati ove uređaje uključuju SmartThings platformu, kao i unaprijeđeni sustav umjetne inteligencije. Uređaji će korisnicima samostalno moći pružiti savjete tijekom obavljanja svakodnevnih kućanskih poslova, poput pripreme obroka ili organizacije ormara.

JaeSung Lee - predsjednik i voditelj Odjela za poslovanje kućanskim uređajima, Samsung Electronics

„Jako smo uzbuđeni što ćemo vam moći pokazati moderan dizajn, fleksibilne mogućnosti i pametne opcije za povezivanje unutar naše vizije istinskog Bespoke pametnog doma. Na događaju ćemo predstaviti postojeće kućanske uređaje s proširenim značajkama, kao i potpuno nove proizvode i usluge. Jedva čekamo zajedno s vama izgraditi bolju budućnost koja brine za okoliš. Svijet se toliko promijenio tijekom prošle godine i sada je došlo vrijeme da se kućanski uređaji u potpunosti prilagode novom normalnom“, izjavio je JaeSung Lee, predsjednik i voditelj Odjela za poslovanje kućanskim uređajima, Samsung Electronics.

Samsung je veliki fokus na ovom događaju postavio i na stvaranje tehnologije koja omogućava veću održivost. Kroz smanjenje otpada i energetske potrošnje, Samsung je ustrajan u pružanju dugotrajnijih, energetski-efikasnih proizvoda koji zajedno s korisnicima smanjuju globalno zagađenje. 

Pratite Bespoke Home 2021 događaj putem globalnog Samsung YouTube kanala ili službene Samsung web stranice, kao i putem Newsroom.samsung.com


Pročitano 156 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja