LG osvojio 31 priznanje Red Dot za dizajn proizvoda

LG osvojio 31 priznanje Red Dot za dizajn proizvoda

Vijesti Napisao/la  Cobra Petak, 16 Travanj 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

16. travnja, 2021. | Seul|Zagreb

Uredio: Božidar Žitnik 

LG osvojio 31 priznanje Red Dot za dizajn proizvoda 

Stručnjaci iz industrije prepoznali su LG za izvrsnost dizajniranja proizvoda 

LG Electronics (LG) ponovno je prepoznat za svoja postignuća u području korisničkog i industrijskog dizajna te je dobio 31 priznanje za dizajn proizvoda na ovogodišnjoj dodjeli prestižnih nagrada Red Dot Award. Pet nagrada osvojili su hladnjak InstaView® Door-in-Door®, kombinirani hladnjak i zamrzivač, štapni usisivač CordZero, klima-uređaj te Styler, LG-evi dizajnerski uređaji koji su predstavljeni na sajmu CES 2021.


Među najznačajnijima je priznanje koje je dodijeljeno LG-evim dizajnerskim uređajima u kategoriji „Materijali i površine“ za njihovu primjenu boje, materijala i završne obrade (CMF). LG-evi dizajnerski uređaji spoj su tehnološki naprednih kućanskih aparata s vrhunskim materijalima koji se mogu prilagoditi u skladu sa zahtjevima svakog korisnika. Materijali poput nehrđajućeg čelika, stakla, metala i FENIX-a – inovativnog materijala s naprednom tehnologijom premazivanja koji je razvila kompanija Arpa Industriale – koriste se za naglašavanje profinjenosti svakog proizvoda u kolekciji.

LG je dobio i priznanje za izuzetan dizajn za LG WashTower™, vertikalno rješenje za njegu rublja s jednom jedinicom koje doprinosi učinkovitom iskorištavanju prostora u domu. Osim kućanskih aparata, brojni LG-evi računalni proizvodi poput gaming monitora UltraGear™ i prijenosnog računala LG gram pohvaljeni su zbog svog naprednog, elegantnog dizajna koji prikazuje temeljne vrijednosti proizvoda.

LG_Red Dot winner 2021

Dodjela nagrada Red Dot Award za dizajn jedno je od tri najprestižnija natjecanja u profesionalnom dizajnu na svijetu, a prepoznatljivi znak međunarodno se pozicionirao kao jedna od najtraženijih oznaka kvalitete koja ukazuje na izuzetan dizajn. Ove je godine žiriju na razmatranje podneseno oko 7.800 proizvoda.

„Kao brandu koji teži stvaranju kvalitetnih proizvoda iznimnog dizajna, uvijek nam je velika čast dobiti priznanje od Red Dota“, izjavio je Lee Chul-bae, voditelj Centra za upravljanje korporativnim dizajnom kompanije LG Electronics. „LG je posvećen ispunjavanju želja korisnika za unaprjeđenjem kvalitete prostora s visokokvalitetnim proizvodima koji uz to i dobro izgledaju, a i u budućnosti ćemo nastaviti s inovativnim dizajnom koji ispunjava ta očekivanja.“

Pročitano 136 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja