Butterfly Dignics 09c – vrhunska guma za vrhunske igrače – intervju Zoran Primorac

Butterfly Dignics 09c – vrhunska guma za vrhunske igrače – intervju Zoran Primorac

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 23 Veljača 2021 00:00 Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

23. veljače, 2021. | Zagreb

Uredio: Božidar Žitnik 

Butterfly Dignics 09c – vrhunska guma za vrhunske igrače – intervju Zoran Primorac 

Tehnologija već godinama utječe na niz sportova. Sportaši razvijaju atleticizam više nego ikad. Atletičari, gimnastičari, košarkaši, igrači američkog nogometa, rukometaši, plivači, teško je nabrojati sve sportove, ali svima je moto citius, altius, fortius, izraženiji nego ikad. No, mnogima niti to nije dovoljno već je potrebno i adekvatno „oružje“ u borbi za pobjedom. Konkretno, govorimo o stolnom tenisu i nevjerojatnom razvoju guma koje igrači ljepe na svoje dragocjene rekete. Znamo da kineski igrači i igračice dominiraju već niz godina, a ostatak svijeta kaska uz poneki bljesak pojedinaca. No, to ne znači da je prevlast potpuno prepuštena, već se posljednjih godina u tančine analiziraju razlozi navedene prevlasti i dominacije. Jedan od nezanemarivih faktora je upravo tehnologija guma. Kombinacija hvatljivosti, brzine, rotacija, kontrole. Onima koji se ne bave ovim izuzetnim sportom ovo zvuči poput naučne fantastike, a konstatacija nije čak niti pogrešna.


Kako bi se približili ili čak nadmašili igrači iz Kine, mnoge tvrtke, stručnjaci, znanstvenici, kemičari, fizičari, eksperimentiraju a „tajnim“ kineskim rješenjima sada igrači diljem svijeta imaju pravi odgovor. Radi se o gumi japanske kompanije Butterfly Dignics 09c koja zadovoljava sve tražene zahtjeve.


Naime, uz ljepljivu površinu, DIGNICS 09c nudi ogromno trenje i prianjanje što dovodi do velike vrijednosti okretaja i zakrivljene putanje za vrijeme topspina, a uz dovoljnu  snagu da utječe na tvrdu Spring Sponge X od 44 °. Zahtjev za snagom, uz relativno malu brzinu, čini DIGNICS 09c izbor za igrače viših raspona vještina i ambicija koji traže prednosti ljepljive gume. Kako bi zaštitio ljepljivu površinu, DIGNICS 09c dolazi s unaprijed nanesenom zaštitnom folijom. Više o svemu nam je u nastavku ispričao proslavljeni hrvatski stolnoteniski as, Zoran Primorac, koji je od nedavno postao i službeni regionalni distributer tvrtke Butterfly. https://butterfly-adria.com/

Pročitano 193 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja