Infobipova Uprava iskoristila „prijelazni rok“ uz sjajna pojačanja

Infobipova Uprava iskoristila „prijelazni rok“ uz sjajna pojačanja

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 18 Veljača 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

18. veljače, 2021. | Vodnjan 

Uredio: Božidar Žitnik 

Infobipova Uprava iskoristila „prijelazni rok“ uz sjajna pojačanja

 

Organizacijska struktura vodnjanske IT kompanije osnažena je i dolaskom globalne direktorice odjela internih komunikacija

Infobip, jedna od vodećih IT kompanija u Hrvatskoj i šire, usporedno s daljnjim rastom poslovanja, nastavlja jačati i organizacijsku strukturu. Tako je Marin Bezić postao novi član Uprave i potpredsjednik za planiranje i provedbu strategije, a na mjesto globalne direktorice odjela internih komunikacija stigla je Martina Rizman Matić.


Marin Bezić Infobipu donosi golemo iskustvo rada u Microsoftu gdje je proveo 12 godina, od čega veliki dio vremena u sjedištu kompanije u Redmondu, u Sjedinjenim Američkim Državama. Bio je voditelj razvoja prvog Microsoftovog business intelligence proizvoda. Definiranje dugoročnih i kratkoročnih ciljeva te strategije za njihovo ostvarenje, postavljanje procesa za poslovno upravljanje te konstantno unaprjeđivanje Infobipovog 'eksponencijalnog mindseta' unutar organizacije kroz još bolje korištenje podataka i alata bit će u fokusu rada Bezića i njegovog tima.


 „Uzbuđen sam što sam postao dio Infobipove priče. Osjećaj je vrlo sličan kao na početku karijere kada sam dolazio u Microsoft. Infobip je globalno prepoznatljiva, brzorastuća kompanija, prepuna fantastičnih ljudi. Odlično je biti dio tvrtke koja omogućava ljudima diljem svijeta da unaprijede način na koji žive i rade, a sve uz pomoć tehnologije. Veselim se što ću moći iskoristiti svoje znanje i iskustvo da pomognem Infobipu da ostvari svoju viziju“, poručio je Bezić.

Nakon Redmonda, Bezić se preselio u London u središnjicu Microsofta za Europu, Bliski Istok i Afriku. Kao dio Business Management odjela, bio je zadužen za razvoj poslovanja Microsoftove aplikacijske platforme (Application Platform) u preko stotinu zemalja. U Hrvatsku se vratio 2009. te je kao konzultant za optimizaciju poslovnih procesa radio s više od 50 klijenata u regiji, od najvećih IT tvrtki do banaka i telekoma. Diplomirao je na Sveučilištu Washington u St. Louisu, u Sjedinjenim Američkim Državama.

 

Martina Rizman Matić stekla je bogato korporativno iskustvo kroz upravljanje komunikacijama u A1 Hrvatska, članici međunarodne A1 Telekom Austria Grupe koja broji ukupno 19 tisuća zaposlenika na sedam tržišta. Sudjelovala je u procesima spajanja i akvizicija, reorganizacije i restrukturiranja, krizne komunikacije, upravljanja dionicima, korporativnog rebrendinga i digitalne transformacije. Kao konzultantica u agencijskom timu Komunikacijskog ureda radila je s nizom klijenata na projektima strateškog komuniciranja i upravljanja društvene odgovornosti kompanija.

 

„Inspirativno je biti dijelom jedne ovakve globalne priče iz Hrvatske i Vodnjana u brzorastućoj IT industriji. Pred nama su veliki izazovi i projekti, a to sa sobom donosi i konstantnu potrebu unaprjeđenja internih komunikacija i još snažnijem povezivanju zaposlenika oko jedinstvene kulture, pogotovo u današnjim okolnostima sveprisutne pandemije i rada na daljinu. Zajednički nam je cilj da kao jedan veliki međunarodni tim budemo još bolji i uspješniji na svim tržištima na kojima smo prisutni, uvažavajući i cijeneći sve naše bogate različitosti“, izjavila je Rizman Matić koja će iz Infobipovog zagrebačkog ureda voditi globalni odjel internih komunikacija.

Magistrirala je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu engleski i francuski jezik te književnost. Nositeljica je međunarodnog employer branding certifikata kojeg dodjeljuje Employer Branding College.

Pročitano 124 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja