Nastavak suradnje Ericssona Nikole Tesle s MUP-om i Ministarstvom pravosuđa i uprave RH

Nastavak suradnje Ericssona Nikole Tesle s MUP-om i Ministarstvom pravosuđa i uprave RH

Vijesti Napisao/la  Cobra Petak, 22 Siječanj 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

22. siječnja, 2021. | Zagreb 

Uredio: Božidar Žitnik 

Nastavak suradnje Ericssona Nikole Tesle s MUP-om i Ministarstvom pravosuđa i uprave RH 

Ericsson Nikola Tesla ugovorio je nove poslove s Ministarstvom unutarnjih poslova i Ministarstvom pravosuđa i uprave Republike Hrvatske vrijedne ukupno oko 35 milijuna kuna.


U suradnji s tvrtkama Securitas Hrvatska i Hidraulika Promet, Ericsson Nikola Tesla je s MUP-om RH potpisao ugovor vezan uz nastavak provedbe projekta „Zelene granice“ koji ima za cilj uspostavu nadzora nad državnom granicom sukladno Schengenskim pravilima. Suradnja se odnosi na opremanje terenskih vozila MUP-a visoko sofisticiranom video opremom povezanom sa središnjim nacionalnim kao i lokalnim centrima za nadzor državne granice. U ovom području u suradnji s tvrtkom Securitas Hrvatska s MUP-om je potpisan i ugovor vezan za stacionarne sustave koji se odnosi na opremanje dodatnih lokacija video opremom i softverom koje funkcionalnostima odgovaraju Schengenskim pravilima. 

S Ministarstvom pravosuđa i uprave RH, Ericsson Nikola Tesla potpisao je ugovor vezan uz usluge unaprjeđenja, dorade i nadogradnje ZUP IT sustava te edukacije korisnika. Ugovoreni poslovi uključuju izradu IT sustava za podršku upravljanju procesima i kvalitetom u javnoj upravi. Cilj projekta je uslugama unaprijediti postojeći Jedinstveni aplikativni sustav za praćenje i nadzor upravnog postupanja (ZUP IT sustav) kojim se prikupljaju podaci u cilju unaprjeđenja praćenja upravnog postupanja i odlučivanja u javnopravnim tijelima te otklanjanja nepotrebnih upravnih postupanja. Postojeći ZUP IT sustav bit će unaprijeđen doradom trenutnih i dodavanjem novih funkcionalnosti u sustav, na prijedlog primarnih korisnika sustava.

Pročitano 162 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja