MMD predstavlja dva nova Philips Brilliance monitora s USB-C priključkom i Windows Helloopcijom

MMD predstavlja dva nova Philips Brilliance monitora s USB-C priključkom i Windows Helloopcijom

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 03 Prosinac 2020 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

03. prosinca, 2020. | Zagreb

MMD predstavlja dva nova Philips Brilliance monitora s USB-C priključkom i Windows Helloopcijom 

Dizajniran za produktivnost i poboljšanu vizualnost 

MMD, vodeći stručnjak za monitore i brand licencirani partner za Philips monitors, predstavlja nove Philips 329P1H (31.5 inča / 80 cm dijagonala) i Philips 329P1H ( 31.5 inča / 80 cm dijagonala) monitore koji dolaze s ugrađenom USB-C priključnom stanicom s mogućnošću napajanja, briljantnom kvalitetom slike visoke preciznosti i jasnoće te web kamerom opremljenom naprednim senzorima za prepoznavanje lica - Windows Hello™. Ovi monitori su idealni za arhitekte i profesionalne grafičke dizajnere, financijske operatere, inženjerske tvrtke i druge organizacije kojima su potrebni monitori visokih performansi za precizan, točan i kritičan rad. Iako novi Philips monitori nude rješenja za sve profesionalce, pouzdani su i za svakodnevno korištenje kod kuće te zadovoljavaju svačije potrebe.


Povezanost za svaki zadatak

Philips 326P1H i Philips 329P1H monitori imaju ugrađenu USB-C priključnu stanicu s isporukom napajanja (koja omogućuje izravno punjenje prijenosnog računala do 90 W). Tako si korisnici mogu dodatno olakšati posao povezivanjem svih perifernih uređaja poput tipkovnice, miša i RJ-45 Ethernet kabela izravno na priključnu stanicu monitora i uživati u jednostavnosti tankog reverzibilnog USB-C priključka koji omogućuje jednostavno spajanje pomoću samo jednog kabela. Ove praktične značajke koriste kako u poslovnom tako i u privatnom životu, jer korisnicima omogućuju gledanje omiljenih TV serija u visokoj rezoluciji tijekom prijenosa podataka i punjenja prijenosnog računala. Kao dodatna poslastica za oči, ovi monitori čine radni prostor urednijim nego ikad. Philips 326P1H također ima DisplayPort izlaz koja omogućuje povezivanje više monitora visoke rezolucije, koristeći samo jedan kabel od prvog monitora do računala, bez gnjavaže sa više kabela i žica.


Visoka kvaliteta slike i vizualne udobnosti

Detalji, boje i visoka rezolucija su ključne riječi za ove monitore. Philips 326P1H model donosi Quad HD slike od 2560 x 1440 piksela što olakšava uvid u svaki detalj, dok Philips 329P1H nudi UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) rezoluciju, nudeći iskustvo gledanja kao u stvarnom životu. Ove vizualne značajke savršen su odgovor na širok spektar profesionalnih potreba, ne samo za 3D grafičke aplikacije, već i za financijski sektor pomoću detaljnih proračunskih tablica. Monitori imaju IPS zaslon koji nudi izuzetno široke kutove gledanja od 178 stupnjeva, što pruža točnost prikazanih boja iz gotovo bilo kojeg kuta gledanja.

Kao dokaz da su ovi monitori dizajnirani za korisnika, zadržavajući njihovu produktivnost i dobrobit u fokusu, monitori imaju Flicker-Free tehnologiju za ugodnije gledanje i LowBlue  način rada za više produktivnosti, a manje smetnji za oči. Također zadovoljavaju TUV Rheinland Eye Comfort standard za sprječavanje naprezanja očiju uzrokovanog dugotrajnom upotrebom računala.


Održivost kao prioritet

Kao dodatak, ovi monitori imaju i ‘zelenu’ stranu zahvaljujući svom ekološkom dizajnu. Oba monitora imaju PowerSensor koji otkriva je li korisnik ispred monitora i automatski smanjuje svjetlinu monitora kada se korisnik odmakne, štedeći tako 80% troškova energije, te LightSensor koji prilagođava svjetlinu slike ovisno o svjetlosnim uvjetima za savršenu sliku uz minimalnu potrošnju energije. 

Oba monitora su u skladu sa RoHS standardima, imaju EnergyStar 8.0 i EPEAT certifikat te su u potpunosti bez štetnih tvari kao što su olovo, živa i PVC / BFR. Štoviše, materijali za pakiranje se mogu 100% reciklirati.

Monitor Philips 326P1H dostupan je od početka prosinca s preporučenom maloprodajnom cijenom od 3.692 kuna (bez PDV-a), a monitor Philips 329P1H dostupan je od kraja prosinca s preporučenom maloprodajnom cijenom od 5.202 kuna (bez PDV-a).

Više informacija o Philips monitorima: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors


 

 

Pročitano 149 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja