Evo kako jednostavno povezati Huawei Watch pametne satove s Android i iOS uređajima

Evo kako jednostavno povezati Huawei Watch pametne satove s Android i iOS uređajima

Vijesti Napisao/la  Cobra Petak, 27 Studeni 2020 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

27. studenog, 2020. | Zagreb

Evo kako jednostavno povezati Huawei Watch pametne satove s Android i iOS uređajima 

Bilo koji uređaj iz bogate ponude Huawei pametnih satova, uključujući i Huawei Watch GT 2 Pro, Watch GT 2e ili Watch Fit, može lako postati izvrstan trening partner, a putem Huawei pametnog sata moguće je i pratiti razne zdravstvene parametre. Sve to omogućeno je zahvaljujući Huawei Health aplikaciji koja je dostupna na brojnim uređajima, uključujući Android i iOS pametne telefone.


Korisnici tako lako mogu pratiti brojne zdravstvene parametre, uključujući otkucaje srca, kvalitetu sna i razinu stresa, bez obzira koji pametni telefon koriste. Aplikacija Huawei Health dostupna je za preuzimanje u AppGallery trgovini, ali i u ostalim popularnim trgovinama aplikacija.  

Evo kako korisnici Huawei pametnih satova mogu lako započeti s korištenjem njihovog novog pametnog sata u dva koraka. 

  1. korak – Instalirajte Huawei Health aplikaciju na pametni telefon

Preuzeti Huawei Health aplikaciju za Android i iOS uređaje iznimno je jednostavno. Za Android uređaje dovoljno je samo skenirati QR kod koji je otisnut na kutiji uređaja, a aplikaciju mogu preuzeti iz Huawei AppGallery trgovine ili Google Play-a.


 Što se tiče iOS korisnika, oni Huawei Watch GT 2 Pro mogu jednostavno upariti sa svojim telefonom preuzimanjem Huawei Health aplikacije iz App Store-a.

 

  1. korak – Pratite svoje rezultate

Nakon uparivanja telefona s Huawei pametnim satom korisnici mogu lako pratiti brojne zdravstvene parametre zahvaljujući nizu inovativnih i korisnih značajki poput TruSeen™ 4.0+ tehnologije praćenja otkucaja srca ili TruSleep™ praćenja sna. Huawei Health aplikacija također će prikupljati podatke o razini stresa i razini kisika u krvi (SpO2). Obožavatelji vježbanja također će biti sretni s novim pametnim satom jer je podržano preko 100 različitih sportskih načina pa će svatko moći pronaći omiljenu aktivnost.  

Osim vrhunskih pametnih satova, Huaweijevim su korisnicima na domaćem tržištu dostupni i brojni drugi napredni uređaji. U ponudi prodajnih partnera mogu se pronaći i odličan povoljni pametni telefon P Smart 2021,  kao i premium slušalice s odličnim zvukom FreeBuds Pro i FreeLace Pro. Također, ove godine kompanija je zaokružila svoj hardverski ekosustav u Hrvatskoj predstavljanjem MateBook serije prijenosnika koje odlikuju iznimne performanse i izdržljiva baterija, a na globalnoj razini predstavljena je i nova Mate 40 serija pametnih telefona.

Pročitano 189 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja