Aplikacijom ECC Mobile služi se 100 tisuća korisnika

Aplikacijom ECC Mobile služi se 100 tisuća korisnika

Vijesti Napisao/la  Cobra Subota, 17 Listopad 2020 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

15. listopada, 2020.|Zagreb

Aplikacijom ECC Mobile služi se 100 tisuća korisnika 

ECC Mobile, aplikacija koju je Erste Card Club (ECC) lansirao na tržište prije nešto više od dvije godine, premašila je 100 tisuća korisnika. Aplikaciju od drugih sličnih aplikacija ponajviše razlikuje mogućnost brzog i jednostavnog upravljanja troškovima klijenta. Dodatno, aplikacija pruža i mogućnost digitalnog onboardinga novih klijenata koji na brz i siguran način mogu predati zahtjev za članstvo, i to u potpunosti digitalno.


Među korisnicima se kao široko prihvaćena funkcionalnost pokazala upravo mogućnost digitalnog podnošenja zahtjeva za izdavanje kartice. Naime, svaki drugi korisnik koji je karticu zatražio digitalnim putem, nakon odobrenja zahtjeva kroz digital onboarding, nastavio je koristiti mobilnu aplikaciju, a zanimljiv je i podatak da prosječna dob korisnika aplikacije ECC Mobile iznosi nešto više od 40 godina.  

„​​​Aplikaciju se trudimo prilagoditi potrebama korisnika naših kartica, čija očekivanja, opravdano rastu. Također, s evolucijom mobilne tehnologije otvorio se i direktni kanal komunikacije s klijentima koji nam otvara i nove mogućnosti unaprjeđenja našeg poslovnog odnosa s njima. Ujedno, otvara vrata većoj transparentnosti, brzini protoka informacija pa i od klijenta prema nama i kad se radi o povratnoj informaciji vezanoj uz zadovoljstvo našim proizvodima.“ istaknula je Zorana Zibar Medić, direktorica Digital Laba Erste Card Cluba. 

Jedna od popularnijih funkcionalnosti među korisnicima je mogućnost upravljanja transakcijama koje su napravljene na rate. Tako korisnici svih Diners Club kartica, koji uredno podmiruju svoje troškove, mogu tijekom otplate rata odlučiti jedan mjesec preskočiti uplatu rate. Osim toga, korisnicima je ponuđena i mogućnost plaćanja svih rata odjednom. Također, mogu unijeti cijenu proizvoda ili željene usluge i provjeriti jesu li dostupne jednokratno i na rate; promijeniti termin izdavanja računa; pregledati popuste na prodajnim mjestima; u slučaju gubitka ili krađe kartice putem aplikacije mogu blokirati karticu i naručiti novu.

 

Pročitano 198 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja