Domagoj Mihović preuzeo dužnost Trade and Marketing Communication Managera za regiju

Domagoj Mihović preuzeo dužnost Trade and Marketing Communication Managera za regiju

Vijesti Napisao/la  Cobra Petak, 08 Svibanj 2020 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

08. svibnja, 2020.|Zagreb 

Domagoj Mihović preuzeo dužnost Trade and Marketing Communication Managera za regiju

Osim što nas uvijek vesele uspjesi domaćih tvrtki, jednako nas vesele i poslovni pojedinačni uspjesi iz naše zemlje. Tako je Panasonic upravo objavio kako je Domagoj Mihović preuzeo dužnost Trade and Marketing Communication Managera u tvrtki Panasonic Marketing Europe za regiju Adriatic. Sama regija uključuje niz zemalja: Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Kosovo, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju.


Naravno, unaprjeđenje je rezultat izvrsnih marketinških rezultata iz prethodnih godina, a osobito iz Panasonicove fiskalne godine 2019. koja je završila 31. ožujka. Domagoj Mihović je navedene rezultate postigao na dotadašnjoj poziciji Trade Marketing Managera na kojoj je proveo gotovo četiri godine. Inače, zanimljivo je kako je karijeru u tvrtki Panasonic Marketing Europe započeo 2015. na radnom mjestu unaprjeđivača prodaje.  


Na novoj poziciji g. Mihović će samostalno određivati marketinšku strategiju i sve marketinške aktivnosti u regiji u skladu s poslovnom politikom i središnjim ciljevima tvrtke Panasonic Marketing Europe te upravljati cjelokupnim regionalnim budžetom za marketing i oglašavanje. 

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što je tvrtka prepoznala moj rad na dosadašnjoj poziciji i postignute rezultate i nastojat ću ih ponoviti i na novoj poziciji, u izazovnim vremenima u kojima se nalazimo. Bez obzira na trenutnu situaciju, Panasonic nastavlja sa svojim aktivnostima u regiji,“ izjavio je Domagoj Mihović. Na novom radnom mjestu Mihović odgovara Martinu Jedlički, direktoru marketinga za Panasonicovu regiju CEEG koja uključuje veći dio Srednje i Istočne Europe.

Pročitano 112 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja