PlanetSport bez naknade i u svibnju

PlanetSport bez naknade i u svibnju

Vijesti Napisao/la  Cobra Petak, 08 Svibanj 2020 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

08. svibnja, 2020.|Zagreb 

PlanetSport bez naknade i u svibnju

 

Kao što svi znamo, uslijed pandemije koronavirusa otkazana su sva sportska natjecanja, pa tako i UEFA Liga prvaka. Dok svi zajedno željno iščekujemo informacije o nastavku tog najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja, korisnicima A1 TV usluga neće biti naplaćena naknada za PlanetSport paket niti za svibanj. To se odnosi na korisnike usluga: A1 TV, B.net, satelitske televizije i Xplore TV-a. Tvrtka A1 Hrvatska aktivno prati razvoj situacije uz stalni kontakt s vlasnicima TV prava.


Kako ipak ne bi sve bilo tako crno, iako nema aktualnih natjecanja, svi korisnici TV usluge u Osnovnom TV paketu mogu do kraja mjeseca uživati u najboljim sportskim dokumentarcima, emisijama genijalnog Roberta Knjaza i povijesnim utakmicama hrvatskih i ostalih klubova u Ligi prvaka na PlanetSport 1 kanalu.  

Ujedno, A1 Hrvatska podsjeća na niz drugih pogodnosti koje je omogućila svojim korisnicima poput već u Osnovnom TV paketu dostupnih svih dječjih TV kanala, vrhunskih filmskih i serijskih ostvarenja na CineStar TV Premiere 2, te dokumentarnih sadržaja na Kanalu mjeseca, a to je u svibnju History. Korisnici koji imaju Prošireni paket mogu se zabaviti uz četiri popularna kanala, MTV Hits International, MTV Dance International, MTV Music 24 i MTV Rocks, koji su inače dio Glazbenog paketa.

Pročitano 153 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja