Igor Vukasović – novi direktor korporativnih komunikacija Hrvatskog Telekoma

Igor Vukasović – novi direktor korporativnih komunikacija Hrvatskog Telekoma

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 01 Travanj 2020 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

01. travnja, 2020. | Zagreb 

Igor Vukasović – novi direktor korporativnih komunikacija Hrvatskog Telekoma 

Igor Vukasović od 1. travnja preuzima funkciju direktora Odjela za korporativne komunikacije Hrvatskog Telekoma u sklopu koje će biti odgovoran za internu i eksternu komunikaciju vodeće telekomunikacijske kompanije u Hrvatskoj.


Na novu funkciju dolazi s pozicije menadžera Korporativnih komunikacija Addiko banke, gdje je proteklih devet godina vodio korporativne komunikacije. Tijekom svoje karijere obnašao je i dužnost direktora Korporativnih komunikacija Addiko Grupe i vodio komunikacijski aspekt privatizacije i rebrandinga Grupe. Profesionalnu karijeru započeo je u PR agencijama Maksima komunikacije i Millenium promocija.  

Diplomirao je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a stručno se usavršavao na IEDC BLED i London School of Public Relations.

Pročitano 87 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja