Multisport GPS serija satova s većim zaslonom, inovativnim funkcijama, dužim trajanjem baterije i prvim Garmin solarnim satom

Multisport GPS serija satova s većim zaslonom, inovativnim funkcijama, dužim trajanjem baterije i prvim Garmin solarnim satom

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 04 Rujan 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

 Zagreb, 03. rujna, 2019.

Garmin predstavlja Fēnix 6 seriju

Multisport GPS serija satova s većim zaslonom, inovativnim funkcijama, dužim trajanjem baterije i prvim Garmin solarnim satom

fēnix 6 serija, nova generacija vodećeg Garmin GPS multisport pametnog sata, dolazi s funkcijom Power Manager za dulji vijek trajanja baterije, omogućava trkačima bolje planiranje utrka s novom PacePro tehnologijom i predstavlja najveći okrugli zaslon tvrtke Garmin.

fēnix 6X Pro Solar

Kao prvi Garmin GPS sat koji nudi solarno punjenje, fēnix 6X Pro Solar Edition sadrži Power Glass prozirnu solarno punjivu leću koja koristi sunčevu energiju za produljenje vijeka trajanja baterije. Zbog svoje jedinstvene tehnologije punjenja solarnim napajanjem, imati ćete više vremena za uživanje u vašim aktivnostima, funkcionalnim treninzima, kartama u boji, slušanju glazbe i još mnogo toga. Jednostavno i brzo možete provjeriti učinkovitost svog uređaja u skupljanju sunčeve energije izravno na zapešću. Vijek trajanja baterije fēnix 6X Pro Solar u načinu rada kao pametni sat je 21 dan plus dodatna 3 dana kada se koristi mogućnost solarnog punjenja.

fenix 6 20190326 Hero ROD 0315 RGB

fēnix 6 serija - Pro i Sapphire

fēnix 6 i fēnix 6X multisport GPS satovi robusnog, sofisticiranog dizajna izrađeni su za prilagodljivije, ugodnije pristajanje na zapešće, uz istovremeno povećanje veličine zaslona na 1,3 i 1,4-inča, što je 17, odnosno 36 posto veće od prethodnih modela fēnix. fēnix 6S s 1,2-inčnim zaslonom ostaje sat koji odgovara manjim zapešćima. Pored većih veličina zaslona, Garmin je predstavio noveQuickFit najlonske remene i nove boje silikonskih remena. Safirna izdanja dodaju kvalitetu i trajnost safirnih leća otpornih na ogrebotine i ostalih vrhunskih materijala.

fenix 6 20190326 Hero ROD 0142 RGB

fēnix 6 serija donosi funkciju PacePro, i to prvu svoje vrste koja prati i održava strategiju tempa trkača dajući pritom smjernice (označene ocjenama) dok trčite stazom. Možete kreirati planove izravno na satu ili unaprijed na usluzi Garmin Connect ili Garmin Connect Mobile aplikaciji. Tijekom trčanja stazom moći ćete vidjeti ciljani tempo dionice, stvarni tempo dionice, udaljenost do sljedeće dionice i koliko ste vremenski ispred ili iza cilja, izravno na zaslonu sata. fēnix 6 serija se isporučuje s TopoActive Europe kartom za avanture na otvorenom, ski kartama za preko 2000 skijališta širom svijeta i 41.000 golf terena. Na uređaju možete pohraniti glazbu, do 2.000 pjesama, a omogućuje vam sinkronizaciju popisa za reprodukciju s nekoliko najpopularnijih glazbenih servisa, bez potrebe za telefonom.

fenix 6 20190326 Hero ROD 0331 RGB

Novi prilagodljivi Power Manager omogućuje vam kontrolu i uvid kako različite postavke i senzori utječu na trajanje baterije. Za više samopouzdanja prije aktivnosti ili trail utrke na duge staze, preostala baterija može se prikazati u vrijednostima preostalih sati i dana kako bi se utvrdilo može li avantura trajati do sljedećeg punjenja. Možete prilagoditi svoje načine štednje baterije onemogućavanjem određenih funkcija kako bi produžili vijek trajanja baterije dok ste u pokretu. Za ambiciozne sportaše serija fēnix 6 uključuje popularnu značajku ClimbPro, koja omogućuje trail trkačima i biciklistima koji vole trenirati u brdovitim predjelima, steći bolju svijest o svom okruženju i svojim performansama tijekom uspona.

fenix 6 20190326 Hero ROD 0729 RGB

Satovi fenix 6 serije opremljeni su lako dostupnim funkcijama, uključujući ugrađene profile aktivnosti, procjenu VO2 max i statusa treninga s podešavanjem za toplinu i visinu. Svi modeli uključuju poboljšani senzor otkucaja srca na zapešću za cjelodnevno praćenje stresa, podvodni srčani ritam kod plivanja i PulseOx zasićenost krvi kisikom za podršku naprednog praćenja sna i aklimatizacije visine. Uz to, inovativna funkcija praćenja energije Body Battery omogućuje vam uvid u razinu energije u tijelu u bilo kojem trenutku, što je korisnu pri zakazivanju treninga, odmora između vježbanja i spavanja.

fenix 6 20190326 Hero ROD 0616 RGB

Lako je ostati povezan uz fēnix 6 seriju koja vam omogućuje primanje obavijesti na zapešću, o dolaznim pozivima, tekstnim porukama, e-mailovima i još mnogo toga što omogućuju pametne obavijesti. Svi modeli uključuju i Garmin Pay, rješenje za beskontaktno plaćanje, tako da ne trebate brinuti oko nošenja gotovine ili kartica, a Garmin Pay se sada može koristiti u većim platnim sustavima širom svijeta. Jednostavno prislonite na terminal i plaćate svojim satom.

fēnix 6 serija je dostupna uz preporučene maloprodajne cijene koje počinju od 4.690,00 kn.

fenix6 Hero HR 4000

Pročitano 281 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja