European Financial Industry Congress & Cup 2019: Poslovno umrežavanje i jedrenje Kornatima

European Financial Industry Congress & Cup 2019: Poslovno umrežavanje i jedrenje Kornatima

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 02 Rujan 2019 00:00 Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

 Zagreb, 02. rujna, 2019.

European Financial Industry Congress & Cup 2019: Poslovno umrežavanje i jedrenje Kornatima

Od2.do 5.listopadau Šibeniku će se okupiti vodeći FINTECH vizionari, menadžeri, stručnjaci i investitori. Tri će dana ploviti, dijeliti znanja i iznositi nove ideje koje će pomoći u oblikovanju budućnosti financijske industrije

European Financial Industry Congress & Cup 2019 koji će se u Šibeniku i na obližnjim otocima održati od2.do 5.listopada2019. pomoći će u oblikovanju novih ideja i inicijativa koje će pomoći današnjoj financijskoj industriji u pronalaženje rješenja za izazove sutrašnjice. Tijekom tri dana, jedinstvena obala i otoci u Jadranskom moru ugostit će lidere, profesionalce, investitore, regulatore i inovatore iz različitih područja financijske industrije. Oni će se raspravljati i podijeliti svoja iskustva i stavove o disruptivnim modelima i novim izazovima koji stoje pred financijskom industrijom.

European Financial Industry Congress & Cup 2019 će donijeti jedinstvenu kombinaciju neformalnog poslovnog umrežavanja, poslovnih i investicijskih prilika, inspirativnih govora i rasprava, na jedrilicama, u neformalnoj odjeći.Naše prošlogodišnje iskustvo s posadama i govornicima bilo je nezaboravno... te smo i sada smo spremni sudionicima pružiti novo jedinstveno iskustvo. Congress and sailing Cup 2019 održat će se u jednoj od najljepših hrvatskih regija, gradu Šibeniku i Nacionalnom parku Kornati. Cilj događanja je pružiti poslovna partnerstva i prikupljanje kapitala, otvoriti horizonte novih poslovnih prilika u izvanrednom okruženju.

Među govornicima na Congress and sailing Cup 2019 su:

Brett Murray

Izvršni direktor i voditelj strateškog dizajna i inovacija

JP Morgan Chase & Co. USA

Andy Grignon

Suradnik u dizajnu i tehnologiji

JP Morgan Chase & Co. USA

Petra Stojanović van Kahn

Voditelj poslovnog razvoja

Google Cloud za financijske usluge, Nizozemska

Elena Lavezzi

Voditeljica za južnu Europu - rast poslovanja

Revolut, Velika Britanija

Pročitano 158 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja