Samsung u partnerstvu s Programom Ujedinjenih naroda za razvoj podržao ciljeve održivog razvoja

Samsung u partnerstvu s Programom Ujedinjenih naroda za razvoj podržao ciljeve održivog razvoja

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 14 Kolovoz 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

NewYork / Zagreb, 08. kolovoza, 2019.

Samsung u partnerstvu s Programom Ujedinjenih naroda za razvoj podržao ciljeve održivog razvoja

Predstavljena nova mobilna aplikacija i posebno izdanje Galaxy Note10 

Iako obožavamo nove tehnologije, izuzetno nam je drago kada kompanije šalju objave o svojim aktivnostima kojima na neki način pomažu društvo. Samsung je tako otišao korak dalje i pokazao na neki način, brigu za cjelokupno čovječanstvo. Tvrtka Samsung Electronics novim je partnerstvom podržala Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP), usmjeren ka ciljevima održivog razvoja (SDGs), poznat pod nazivom Global Goals. Sedamnaest globalnih ciljeva postavljeno je kako bi se pronašla rješenja za neke od najvećih izazova s kojima se suočava čitav svijet, a među njima se nalaze problemi nejednakosti, klimatskih promjena i zaštite okoliša te obrazovanja.

Samsung i UNDP smatraju da je ključni korak u rješavanju ciljeva održivog razvoja povećati svijest javnosti o navedenim problemima te razumijevanje izazova s ​​kojima se ti ciljevi bave te istaknuti zašto su važni. Kako bi korisnici Galaxy uređaja imali mogućnost na jednostavan način podržati ove ciljeve i sudjelovati u rješavanju ključnih problema, Samsung i UNDP kreirali su Samsung Global Goals mobilnu aplikaciju, koja se temelji na obrazovanju i donacijama. Također, prilikom lansiranja nove Galaxy Note serije u New Yorku, Samsung je predstavio i posebno dizajniran Galaxy Note10 na temu Global Goals.

„Partnerstvo Samsunga i Programa Ujedinjenih naroda za razvoj omogućilo nam je da u potpunosti iskoristimo snagu tehnologije za rješavanje najvećih izazova s kojima se suočava svijet. Korisnici Galaxy uređaja mogu se pritom jednostavno informirati o ciljevima održivog razvoja i podržati ih na način da zajedničkim snagama napravimo promjenu.“, istaknuo je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor Odjela za IT i mobilne komunikacije tvrtke Samsung Electronics.

Nova aplikacija Samsung Global Goals korisnicima će donijeti više informacija o svakom od 17 globalnih ciljeva te ih educirati o važnosti Programa Ujedinjenih naroda za razvoj i kampanji Global Goals. Korisnici će pomoću aplikacije imati priliku izravno donirati kampanju putem službene internetske stranice Programa Ujedinjenih naroda za razvoj. Kao potpora u ostvarenju ciljeva, Samsung će donirati dio prihoda od prodaje posebnog izdanja Galaxy Note10.

Više informacija o Samsung Global Goals saznajte na https://news.samsung.com/galaxywww.samsungmobilepress.com i www.samsung.com/global/galaxy/apps/samsung-global-goals

Pročitano 389 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja