LUMIX GX880 s okretnim stražnjim zaslonom omogućava snimanje visokokvalitetnih selfija i 4K videa

LUMIX GX880 s okretnim stražnjim zaslonom omogućava snimanje visokokvalitetnih selfija i 4K videa

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 23 Svibanj 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 23. svibnja 2019.

Elegantan i moderan

LUMIX GX880 s okretnim stražnjim zaslonom omogućava snimanje visokokvalitetnih selfija i 4K videa

Panasonic predstavlja LUMIX GX880 – novi digitalni fotoaparat bez zrcala s jednim objektivom (Digital Single Lens Mirrorless, DSLM) posebno namijenjen snimanju impresivnih selfija. Zahvaljujući praktičnom okretnom stražnjem zaslonu, novi LUMIX GX880 uz uobičajene značajke poput snimanja 4K videozapisa nudi i napredne funkcionalnosti.

Digital Live MOS senzori od 16 MP bez niskoprolaznog filtra i modul Venus zajedno daju oštre slike visoke razlučivosti s preciznim detaljima i visokim kontrastom, impresivnu reprodukciju boja i maksimalnu visoku osjetljivost ISO 25600. Kontrastni sustav automatskog fokusiranja podržava tehnologiju DFD (Depth From Defocus) i nudi vrhunsku brzinu i preciznost zahvaljujući razmjeni digitalnih signala između fotoaparata i objektiva pri maksimalnoj brzini od 240 slika u sekundi. Rezultat je ultrabrzo automatsko fokusiranje brzinom oko 0,07s.

LUMIX GX880 1LUMIX GX880 snima glatke QFHD 4K videozapise u visokoj razlučivosti 3840 x 2160 pri 30p / 25p ili 24p za MP4. Koristeći sve prednosti tehnologije 4K, korisnici mogu uživati u snimkama 4K PHOTO i cijelom nizu izvedenih funkcija kao što su Focus Stacking, Post Focus i Light Composition. Za veću kreativnu slobodu tu su funkcije Creative Control, Creative Panorama i Photo Style uključujući način rada L.Monochrome. LUMIX GX880 može snimati slike u formatu RAW i razvijati ih u fotoaparatu.

LUMIX GX880 6

Stražnji zaslon dijagonale 7,6 cm i razlučivosti 1040K točaka s dodirnim kontrolama može se nagnuti gore za oko 180 stupnjeva, a fotoaparat automatski prelazi u način rada Self Shot čim se zaslon nagne. U tom načinu rada LUMIX GX880 nudi cijeli niz funkcija za selfije, uključujući način rada 4K Selfie. Sada GX880 podržava 4K selfije bez obrezivanja kadra radi šireg kuta ili prikaza, što omogućuje hvatanje i pozadine i okoliša. Način rada za snimanje noćnih selfija omogućuje lakše hvatanje u kadar osoba ispred i iza glavnog objekta. Funkcije za ljepotu omogućuju korisnicima – posebno damama – da snimaju ljepše portrete uz efekte zaglađivanja kože, defokusiranja i stanjivanja. Taj se filtar može primijeniti prilikom snimanja selfija, ali i pri običnom snimanju portreta. Nakon snimanja može se primijeniti i estetsko/kozmetičko retuširanje na samom fotoaparatu pomoću funkcije Beauty Retouch. Korisnici se mogu odlučiti za jasno ili neizoštreno snimanje pozadine, ovisno o situaciji, pomoću načina rada Background Control, dok je u načinu rada Self Shot moguće snimati i panoramske slike.

Svim korisnicima koji su tek zakoračili u svijet digitalnih fotoaparata sa zamjenjivim objektivima LUMIX GX880 nudi cijeli niz funkcija koje pomažu prilikom snimanja, kao što su način rada iA (Intelligent Auto) i Scene Guide. Načini rada Portrait i Child koji se često koriste imaju kratice na glavnom okretnom gumbu. Najprikladniji parametri za svaku scenu automatski se primjenjuju jednostavnim namještanjem okretnog gumba na željeni način rada.

LUMIX GX880 dostupan je u narančastoj, ružičastoj, srebrnoj ili crnoj boji i krasi ga elegantan i tanak dizajn uobičajen za fotoaparate. LUMIX GX880 donosi i mogućnost Wi-Fi® povezivanja radi fleksibilnijeg iskustva snimanja te omogućuje uživanje u lakom u dijeljenju slika bilo kad i bilo gdje.

LUMIX GX880 5


 

Pročitano 256 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja