Soundbar POLK Signa Solo

Soundbar POLK Signa Solo Istaknuto

Pronašli smo Napisao/la  Cobra Veljača 21 2022 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

21. veljače, 2022. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik 

Soundbar POLK Signa Solo

Ponekad se prave prilike ne bi smjele propustiti. Jedna je svakako ovaj jednostavan ali vrlo korektan soundbar. Zvuk koji pruža je u svakom slučaju daleko iznad onog što velika većina televizora može pružiti tako da se radi o uređaju koji će značajno promijeniti iskustvo gledanja televizora. Ukoliko ne vjerujete, pokušajte potpuno utišati zvuk pri gledanju omiljenog filma i doživljaj će biti značajno osiromašen. S druge strane, ukoliko spojite ovaj soundbar, očekuje vas autoritativan i bogat zvuk u vašem domu, osobito ukoliko se radi o uobičajno velikim sobama u kakvim većina nas živi.Požurite i provjerite za dostupnost

U suštini, Signa Solo uvelike izgleda poput svakog drugog soundbara. Prilično je dugačak, gotovo jedan metar, a uključena je i opcija zidne montaže, za one korisnike kojima je taj način iz estetskih ili drugih razloga zgodniji. Dakle, ne radi se o uređaju koji izgleda jeftino, a niti zvuči jeftino. Što se tiče spajanja, tu je sve što većina korisnika treba, Bluetooth, optička povezivost, aux ulazi.

 Polk SignaSolo3 povezivost

Zvučnik dolazi u vrlo solidnoj i kvalitetnoj izradi a omogućava niz podešavanja zvuka prema afinitetima korisnika. Treba reći i kako se radi o odličnom izboru i uz normalnu cijenu, a sadašnja cijena predstavlja priliku koju jednostavno ne biste smjeli propustiti.  

Za one koji pak žele znati ponešto više o samoj kompaniji, slijedi i pravo pitanje, zašto nešto drugo? Kompanija nastoji raditi najbolje zvučnike po najboljoj cijeni - to je to.  

No, radi pripovijedanja, vratimo se na 1972. kada se skupina prijatelja, talentiranih inženjera i ljubitelja glazbe okupila sa skupom vještina, ambicijom da naprave najbolje zvučnike koje su si mogli priuštiti i stavom da se promijeni establišment. Tog dana rođena je tvrtka zvučnika s jasnom vizijom kvalitete i snažnom misijom za vrijednost. 

Od tada svaki dan, svi Polk proizvodi rezultat su usko povezane suradnje, timskog rada i zajedničke strasti da sjajan zvuk bude dostupan što je moguće većem broju ljudi. 

Takva misija zahtijeva više od inženjerske stručnosti. Zahtijeva inventivni duh, teško stečeno iskustvo i intuiciju. Upravo ta intuicija – najčarobniji ljudski sastojak – daje Polk proizvodima njihovu zvučnu osobnost i ponosno mjesto u vašem domu. Do danas, dizajn, akustika, inženjering (i genijalna, intuitivna ljudska magija) sve se događa pod jednim prostranim krovom pod krinkom demokratizacije zvuka. Jer u Polku misle da odličan zvuk ne bi trebao biti privilegija nekolicine, trebao bi biti dostupan, ali i dostupan svima.

Naravno, tu je i link na akciju: https://www.links.hr/hr/soundbar-polk-signa-solo-bluetooth-crni-750312009

 

Pročitano 764 puta Poslijednja izmjena dana Veljača 21 2022

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja