Motorola najavila Moto Z2 Force Edition  i 360 Camera Moto Mod u New Yorku

Motorola najavila Moto Z2 Force Edition i 360 Camera Moto Mod u New Yorku Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Srpanj 28 2017 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Motorola najavila Moto Z2 Force Edition 

i 360 Camera Moto Mod u New Yorku

Zagreb, 27. srpnja 2017. 

Motorola Mobility, u vlasništvu tvrtke Lenovo, predstavila je u New Yorku svoj najnapredniji pametni telefon ikad - Moto Z2 Force, zajedno s novim Moto Modom koji vam omogućuje da kamerom zabilježite doslovno sve. Ovi uređaji postavljaju standard u području inovacija pametnih telefona i pružaju vam priliku da se bavite onime što volite i povežete sa svijetom na značajan, konkretan i svrhovit način.


Ova vijest nadovezuje se na lipanjsku globalnu najavu Moto Z2 Play uređaja i novu kolekciju Moto Mods dodataka koja uključuje Gamepad, JBL 2 SoundBoost, bežičnu masku za punjenje i Mod koji omogućuje TurboPower punjenje. 

Moto Z2 Force Edition: zaštićen, poliran i moćan

Novi Moto Z2 Force Edition ruši ograničenja kombinirajući tanki, potpuno metalni dizajn pojačan snagom aluminijske legure iz serije 7.000 s jedinstvenom Moto ShatterShield(™) tehnologijom s Quad HD AMOLED zaslonom od 5.5 inča koji jamči da neće napuknuti ili se razbiti. Nova baterija s cjelodnevnim trajanjem Moto Z uređaja i dodatno TurboPower punjenje donose slobodu u pokretu. Uređaj posjeduje nenadmašne performanse s moćnom Qualcomm® Snapdragon 835 mobilnom platformom i najbržim mogućim brzinama podataka pomoću Gigabit LTE. Novi Moto Z dolazi s dvostrukom kamerom od 12 MP, jednom monokromatskom i jednom u boji koje omogućuju istinsku dubinu polja. Baš kao i Moto Z2 Play, Moto Z2  Force Edition donosi najnovija Moto iskustva. Budući da je Moto Z2 Force Edition kompatibilan s Moto Mods dodacima, vi kontrolirate svoje mobilno iskustvo i možete se koristiti mobitelom kako biste komunicirali sa svijetom oko vas na sasvim nove načine. U trenutku možete imati kameru s mogućnošću snimanja 360°, igraću konzolu, moćni stereo  zvučnik, video projektor, proširenu bateriju i drugo.

360 Camera Moto Mod: uhvatite sve

Jednostavno spojite novi 360 Camera Moto Mod na svoj Moto Z i pretvorite ga u kameru od 360 stupnjeva koja snima sve. Klikom gumba snimite interaktivni 4k videozapis od 360 stupnjeva koji sadrži impresivan 3D audio. Snimite potpuno novu perspektivu prednjih i stražnjih slika s ultra širokim kutom od 150 stupnjeva.

Dostupnost

Naš novi flagship pametni telefon Moto Z2 Force Edition i 360 Camera Moto Mod pojavit će se krajem ljeta u raznim državama Europe, Bliskog istoka i Afrike.

Pročitano 1312 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Srpanj 28 2017
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja