HONOR Magic V2 HONOR Magic V2 Izvor: HONOR

HONOR Magic V2 dostupan u prodaji u Hrvatskoj! Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Veljača 17 2024 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
17. veljače, 2024. | Zagreb l Uredio: Božidar Žitnik 

HONOR Magic V2 dostupan u prodaji u Hrvatskoj!

Najtanji preklopni telefon može izdržati više od 400.000 savijanja 

Nakon dvotjednog razdoblja pretprodaje, novi preklopni pametni telefon HONOR Magic V2 u Hrvatskoj je napokon dostupan u prodaji kod svih mobilnih operatera – A1, Hrvatski Telekom i Telemach, te kod maloprodajnih partnera. Riječ je o ultratankom uređaju koji odlikuju neusporediva funkcionalnost i elegantan, sofisticiran dizajn, o tehnološkom čudu koje najavljuje novu eru preklopnih pametnih telefona.


Ovaj najtanji i jedan od najlakših pametnih telefona na svijetu teži svega 231 g te ima samo 9,9 mm kada je preklopljen. Uređaj je rezultat dvogodišnjeg razvoja koji uključuje više od 210 tehnoloških otkrića, kao što su, osim ultratanke baterije, i rashladni sustav, šarke, Type-C konektor, zaslon, jedinica zvučnika, itd.

Podaci su dobiveni u laboratoriju tvrtke HONOR. „Milimetarska era” specifično se odnosi na sklopive telefone debljine manje od jednog centimetra kada su sklopljeni. 9,9 mm odnosi se na debljinu crnog (verzija od PU-a) modela u sklopljenom stanju, dok se 4,7 mm odnosi na debljinu crnog (verzija od PU-a) modela u rasklopljenom stanju. Ukupna debljina ne uključuje zaštitni film unutarnjeg i vanjskog zaslona i podignuti dio fotoaparata. Stvarni se podaci mogu razlikovati ovisno o konfiguraciji, proizvodnom postupku i metodi mjerenja. Uzmite u obzir stvarni uređaj.

HONOR-Magic-V2-baterijaIzvor: HONOR

Nova generacija silicij-ugljične dvostruke baterije prosječne debljine od samo 2,72 mm postiže visoki kapacitet do 5000 mAh u prostoru tankog i laganog sklopivog vodećeg kućišta. Osim svog tankog profila, HONOR Magic V2 može se pohvaliti i pionirskom upotrebom materijala iz zrakoplovstva i šarkama od legure titana, izrađenih pomoću tehnologije 3D ispisa – prvih za preklopne uređaje dosad. Njegovu izdržljivost potvrđuje i certifikat SGS-a – HONOR Magic V2 može izdržati više od 400.000 savijanja, obećavajući pouzdanost tijekom čitavog desetljeća svakodnevne upotrebe.

HONOR-Magic-V2Izvor: HONOR

HONOR Magic V2 ima trostruku stražnju kameru koja uključuje glavnu kameru od 50 MP (f/1.9), ultraširoku kameru od 50 MP (f/2.0) i telefoto kameru od 20 MP (f/2.4). Dvostruka prednja kamera ima dvije 16 MP kamere (f/2.2). Uključujući inovaciju usmjerenu na čovjeka, uređaj podržava i vodeću tehnologiju PWM zatamnjivanja od 3840 Hz,  koja minimalizira naprezanje očiju, osiguravajući ugodno gledanje čak i tijekom dužeg korištenja. HONOR Magic V2 nudi neusporedivo bolje iskustvo pretraživanja i kristalno čistu sliku video poziva, osiguravajući da korisnici ostanu produktivni. Štoviše, uvođenje Dual Tasking Efficiency-a, omogućeno okomito podijeljenim zaslonom, pretvara multitasking u jednostavnu aktivnost, omogućavajući  korisnicima da istovremeno obavljaju posao i uživaju u slobodnom vremenu.

HONOR Magic V2 dostupan je u crnoj boji s veganskom kožnom pozadinom po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.999 EUR

Za više informacija posjetite HONOR online na: https://www.hihonor.com/hr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia      

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska 

 

 

Pročitano 679 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Veljača 17 2024

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja