HONOR Magic6 Pro - Cécilia Berder HONOR Magic6 Pro - Cécilia Berder Izvor: HONOR

HONOR Magic6 Pro dolazi s najmoćnijom kamerom dosad Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Veljača 07 2024 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
7. veljače, 2024. | Zagreb l Uredio: Božidar Žitnik 

HONOR Magic6 Pro dolazi s najmoćnijom kamerom dosad

S najnovijim HONOR Magic6 Pro korisnici će otkriti čaroliju fotografiranja 

Globalni tehnološki brend HONOR još je jednom unaprijedio sustav kamere s moćnim specifikacijama hardvera i poboljšanim sustavom kamere Falcon, i to na nadolazećoj HONOR Magic6 seriji. HONOR AI Motion Sensing 2.0 tako može uhvatiti najbolje trenutke u više od 10 scena zahvaljujući ogromnom skupu podataka od 8.000.000 slika, što je povećanje od gotovo 3000% u usporedbi s prethodnom generacijom.


Kako bi predstavio najnoviju nadogradnju kamere, HONOR se udružio s Cécilijom Berder, francuskom trostrukom svjetskom prvakinjom i dvostrukom olimpijskom pobjednicom u mačevanju. Koristeći HONOR Magic6 Pro za automatsko snimanje nevjerojatno brzih trenutaka mačevanja, bez kompromisa u pogledu jasnoće, zajednički su pokazali snagu moćne kamere najnovijeg HONOR-a Magic6 Pro.

HONOR-Magic6-ProIzvor: HONOR 

Na fotografijama su vidljive komplicirane tehnike u mačevanju koje je teško uhvatiti, čak i profesionalnim kamerama. HONOR Magic6 Pro je spreman za automatsko snimanje brzih pokreta. Nažalost, mi bismo ipak više voljeli vidjeti i isprobati kako se uređaj ponaša uz stolni tenis. Naime, brzina igre u stolnom tenisu može biti nevjerojatno velika, a igrači imaju munjevito brze reflekse i izvrsnu koordinaciju oko-ruka kako bi se natjecali na visokoj razini. Mala veličina borilišta i lagana loptica doprinose brzoj prirodi sporta. Vrhunski igrači mogu udarati lopticu nevjerojatnom brzinom i sudjelovati u munjevitim nadigravanjima, što ga čini uzbudljivim sportom za gledanje i igranje.

HONOR-Magic6-ProIzvor: HONOR 

Na linku možete provjeriti kako AI Motion Sensing Capture radi u pozadini - https://twitter.com/Honorglobal/status/1755170662430474723Službeno globalno predstavljanje potpuno nove serije HONOR Magic6 bit će 25. veljače na sajmu MWC u Barceloni. Provjerite ovdje za više detalja: https://www.hihonor.com/hr/events/honor-mwc/

HONOR-Magic6-ProIzvor: HONOR 

Za dodatne informacije, posjetite HONOR online na: https://www.hihonor.com/hr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia      

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska 

Pročitano 400 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Veljača 07 2024

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja