HONOR Magic6 Lite HONOR Magic6 Lite Izvor: HONOR

Uskoro kod nas: HONOR Magic6 Lite s baterijom koja traje do dva dana! Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Siječanj 08 2024 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
08. siječnja, 2024. | Zagreb l Uredio: Božidar Žitnik 

Uskoro kod nas: Smartphone HONOR Magic6 Lite s baterijom koja traje do 2 dana! 

Globalni tehnološki brend HONOR najavljuje dolazak novog pametnog telefona HONOR Magic6 Lite u Hrvatsku. Riječ je o uređaju koji donosi revolucionarni pomak u performansama baterije i kojim HONOR redefinira očekivanja upravo kada je u pitanju trajanje baterije.

HONOR Magic6 Lite ima snažnu bateriju od 5300 mAh koja traje duže od prosječne baterije nekog pametnog telefona – čak do 2 dana. Riječ je o  uređaju koji drži korak sa zahtjevima modernog života, o bateriji koja ne samo da preživljava dan, već ga prolazi s lakoćom. HONOR Magic6 Lite tako je sinonim za pouzdanost, a baterija od 5300 mAh ne predstavlja samo brojku, već je pokazatelj snage izdržljivosti koja redefinira granice trajanja baterije pametnog telefona.


Magija iza baterije HONOR-a Magic6 Lite

Ova visokokapacitirana baterija osmišljena je kako bi udovoljila zahtjevima korisnika koji intenzivno koriste pametni telefon, osiguravajući da sve, od streamanja visokokvalitetnih videozapisa do intenzivnih sesija igranja, ne iscrpljuje bateriju prebrzo.

HONOR Magic6 LiteIzvor: HONOR

Osim toga, baterija ima sposobnost dugotrajne izvedbe, bez dodavanja nepotrebne težine telefonu. HONOR je još jednom vješto uskladio potrebu za snažnom baterijom sa željom za elegantnim, laganim dizajnom, osiguravajući da Magic6 Lite ostane udoban za držanje i jednostavan za nošenje.

Magija iza trajnosti baterije Magic6 Litea leži u HONOR-ovim tehnološkim inovacijama:

  • Inteligentno upravljanje energijom: HONOR Magic6 Lite opremljen je sustavom pametnog upravljanja koji optimizira potrošnju energije na temelju ponašanja korisnika. Ova prilagodljiva tehnologija osigurava učinkovitu upotrebu energije, smanjujući nepotrebno pražnjenje baterije.
  • Napredni materijali baterije: HONOR je uključio cutting-edge materijale u konstrukciju baterije, poboljšavajući njezinu trajnost i učinkovitost. Ovi materijali pomažu održavati zdravlje baterije tijekom vremena, osiguravajući da Magic6 Lite ne samo da traje duže s jednim punjenjem, već i održava svoju izvedbu tijekom godina uporabe.
  • Optimizirana tehnologija punjenja: Magic6 Lite ima HONOR-ovu SuperCharge tehnologiju od 35 W, koja ne samo da omogućuje brzo punjenje, već to radi na način koji štiti dugotrajnost baterije. Ova brza mogućnost punjenja osigurava korisnicima brzo punjenje uređaja bez brige o dugotrajnom propadanju baterije.
  • Upravljanje temperaturom: Često zanemaren aspekt zdravlja baterije je upravljanje toplinom. HONOR je integrirao napredne tehnologije hlađenja u Magic6 Lite kako bi osigurao da baterija i druge unutarnje komponente ostanu na optimalnim temperaturama, čak i tijekom intenzivne uporabe. To ne samo da produljuje trajanje baterije, već i poboljšava ukupnu izvedbu i sigurnost uređaja.

Zapravo, baterija HONOR-a Magic6 Lite nije samo dio uređaja; ona omogućuje životni stil te je dizajnirana da se lako i pouzdano prilagođava korisnicima svih profila.

HONOR Magic6 Lite uskoro će u Hrvatskoj biti dostupan u prodaji, a više informacija možete potražiti na HONOR online na www.hihonor.com/hr te na Facebooku: https://www.facebook.com/honorcroatia i Instagramu: https://www.instagram.com/honor.hrvatska   

Pročitano 761 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Siječanj 08 2024

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja