HONOR ovih blagdana odaje priznanje skrivenim herojima Božića HONOR ovih blagdana odaje priznanje skrivenim herojima Božića Izvor: HONOR

HONOR ovih blagdana odaje priznanje skrivenim herojima Božića – uključite se u kampanju i osvojite za njih nagradu Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Prosinac 02 2023 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
02. prosinca, 2023. | Zagreb l Uredio: Božidar Žitnik

HONOR ovih blagdana odaje priznanje skrivenim herojima Božića – uključite se u natječaj i osvojite za njih nagradu

Globalni tehnološki brend HONOR ovih blagdana slavi „neopjevane heroje“ Božića. Ovi pojedinci, često nezapaženi, rijetko prepoznati, a uvijek bitni, posvećeni su radu i brizi za druge, a njihova važnost posebno dolazi do izražaja za vrijeme ovog najljepšeg i najčarobnijeg razdoblja u godini. HONOR je upravo njima posvetio dirljivi blagdanski video koji je podsjetnik na nesebičnost i brigu koju utjelovljuju ovi pojedinci i kojima tehnologija omogućuje povezanost s njihovim najmilijima, kada su odvojeni, posebice tijekom prosinca.


HONOR Hrvatska, u čast svima njima, na društvenim mrežama poziva korisnike da se uključe u nagradni natječaj, da nominiraju i glasaju za svoje skrivene heroje. Upravo će nominirana osoba imati priliku osvojiti nagradu, HONOR 90 Lite koji će im i ovih blagdana pomoći da ostanu povezani.

Kako sudjelovati? Zaprati službene Facebook i Instagram kanale HONOR Hrvatska i: 

  1. Pronađi objavu "neopjevani heroji"
  2. Označi svog "neopjevanog heroja" u komentarima
  3. Podijeli s nama zašto je baš ta osoba tvoj neopjevani heroj! 

Prijave će se prihvaćati od službene objave "Neopjevani heroj" 04.12.2023. do 18.12.2023. do 23:59 sati. Na datum 20.12.2023. najkreativniji komentar koji je ispunio tražene uvjete smatrat će se  pobjedničkim, a "Neopjevani heroj" iz pobjedničkog komenatara dobit će nagradu - HONOR 90 Lite pametni telefon. 

Kampanja je prilika da se oda priznanje herojima koji su svakodnevno među nama i koji blagdane čine još ljepšima. Pridružite se HONOR-u u proslavi dobrote i velikodušnosti.

HONOR To Be With You! 

Za više informacija i kako sudjelovati u ovogodišnjoj kampanji posjetite HONOR online na:

https://www.hihonor.com/hr/events/honor-christmas/      

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia      

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska

Pročitano 902 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Prosinac 06 2023

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja