iPhone 7 je od 23.09.dostupan u Vipnetovom webshopu, kao i u Vip shopovima

iPhone 7 je od 23.09.dostupan u Vipnetovom webshopu, kao i u Vip shopovima Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Rujan 24 2016 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Vip – Komunikacije, Zagreb, 24. rujna 2016., Foto: Vip press.

iPhone 7 je od 23.09.2016. dostupan u Vipnetovom webshopu, kao i u Vip shopovima, konkretno, u zagrebačkom Arena centru i u City Center one Split. Vipnetovi posjetitelji su jučer tako bili dočekani i nezanemarivim iznenađenjima. Na taj način, nova, još glamuroznija inačica Appleovog pametnog telefona koji svakom inkarnacijom uspijeva konkurenciju doslovno izbaciti iz igre, upriličena je glamurom na Vipnetov način.

 

Naime, posjetitelji koji su se odvažili sudjelovati u Vip promociji imali su priliku, a neki su je i iskoristili pa su kući otišli, kako bismo rekli, pjevajući. Kako i ne bi, kada je čak njih 14 dobilo vrijedne nagrade iznenađenja, a četvero najsretnijih već prebire po aplikacijama novog iPhone 7 pametnog telefona. Sama događanja su svojim prisustvom dodatno zagrijali, Marijana Batinić u Splitu, te Luka Bulić u Zagrebu.

iPhone 7 Split 1

Novi iPhone 7 donosi niz uzbuđenja, uz već dobro prihvaćen i poznat dizajn, te uz neke preinake od kojih korisnici već prilično kritiziraju izostanak klasičnog priključka za slušalice. No, noviteti dobrano kompenziraju potencijalni minus i uređaj je kao takav opet u samom vrhu pametnih telefona.

iPhone7 Zagreb 2

 

Novi iPhone model dostupan je uz pretplatničke tarife Bez granica+ koje omogućuju surfanje maksimalnim brzinama do 225 Mbit/s uz uključen 4G+/LTE. Svakako je zgodna opaska iz Vipneta kako maksimalna brzina interneta ovisi o razini 4G+ signala i trenutnoj opterećenosti mreže.

U Vipu kažu: Pametno je prijeći u Vip

iPhone 7 Split 2

U sklopu aktualne promocije ''Pametno je prijeći u Vip'', svaki korisnik koji prenese broj u Vip i dovede člana svoje obitelji osim popusta na mjesečne naknade Bez Granica+ tarifa i dodatni 1 GB podatkovnog prometa svaki mjesec ostvaruje i dodatni popust na kupnju uređaja iz cjelokupne ponude uređaja, pa tako i za iPhone7 uređaj. iPhone 7 je dostupan u tarifi Bez granica XXL+ po cijeni već od 9 kuna jednokratno uz mjesečnu otplatu od 150 kuna. Naravno uz napomenu da se isto odnosi na verziju uređaja s 32GB.

iPhone7 Zagreb 3

Moramo priznati da su nam dosjetke naših operatera ponekad čak i simpatične, no, s druge strane, poučeni i top modelima konkurencije, predložili bismo korisnicima da dobro razmisle o nabavci, jer se ne radi o jeftinom uređaju, a obzirom na trendove velikih brandova koji poneke tehničke probleme rješavaju u hodu, zbog konkurencije i rokova, svakako bismo barem pričekali prve dojmove. Naravno, sve bi bilo jednostavnije kada bi i domaći specijalizirani mediji, poput onih u inozemstvu, imali ranije priliku i sami isprobati novitete i predstaviti javnosti dojmove. Treba naglasiti, da je većina istih i više nego stručna, obzirom da ih više zanima samo iskustvo korištenja od navedenih tehničkih podataka.

I za kraj, kako u Vipu kažu, više informacija o novom iPhoneu 7, te cijenama i tarifama u Vip ponudi možete pronaći na http://www.vipnet.hr/mobiteli/iphone-7

Pročitano 2087 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Rujan 24 2016
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja