Suradnja tvrtke Samsung i umjetnika Fat Cap Sprays: pomoću tehnologije ulična umjetnost oživljena noću

Suradnja tvrtke Samsung i umjetnika Fat Cap Sprays: pomoću tehnologije ulična umjetnost oživljena noću Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Ožujak 31 2022 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

31. ožujka, 2022. | Zagreb Uredio: Božidar Žitnik 

Suradnja tvrtke Samsung i umjetnika Fat Cap Sprays:
pomoću tehnologije ulična umjetnost oživljena noću
 

Kreativnost noću nikad nije izgledala življe – po prvi put uhvaćena pomoću Nightography značajke kamere
Galaxy S22 Ultra pametnog telefona
 

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je posebnu kampanju „Noć u novom svjetlu“ koja donosi živost i svjetlinu u noćnu fotografiju. Kampanja se sastoji od četiri različite epizode na tjednoj bazi koje pružaju ekskluzivan uvid u najnovija remek djela uličnog umjetnika i TikTok zvijezde Fat Cap Sprays, što je po prvi put moguće zahvaljujući nevjerojatno preciznim fotografijama Nightography kamere Samsung Galaxy S22 Ultra pametnog telefona.  

Bez mogućnosti kvalitetnog fotografiranja noću, Fat Cap Sprays ne bi mogao na isti način izraziti svoju kreativnost. Nightography značajka omogućava snimanje nevjerojatnih i jasnih fotografija u gotovo svim svjetlosnim uvjetima, što znači da Fat Cap Sprays sada može stvarati svoja svjetleća umjetnička djela i noću, pri tome pokazujući sam proces stvaranja umjetnosti te kako ona pozitivno utječe na gradske četvrti gdje se stvara. U sklopu ove posebne kampanje, ovaj fascinantan oblik umjetnosti fokusirat će se na motiv lisice, prvo takvo noćno stvorenje u potpuno novom opusu ovog umjetnika.


„Za mene je dokumentiranje procesa stvaranja umjetnosti jednako važno kao i umjetničko djelo samo po sebi. Mogućnosti noćnog fotografiranja Galaxy S22 pametnog telefona za mene znače da mogu konačno ostvariti svoj san u stvaranju ovih novih, noćnih djela gdje slikam u mraku bez bojazni hoću li to moći dokumentirati fotografijom“, rekao je umjetnik Fat Cap Sprays.

Zahvaljujući slobodi fotografiranja u bilo kojim svjetlosnim uvjetima, kreativnost ovog umjetnika se doista po prvi put mogla osloboditi u noćnom okruženju. Povodom toga, pripremljeni su filmovi koji pokazuju put koji otkriva nove načine crtanja grafita i povezivanja s obožavateljima te unikatan spoj tradicionalne i digitalne umjetnosti, gdje su umjetnička djela povezana i sa svijetom NFT-a.

Samsung_umjetnost/Fat-Cap-Sprays-x-Samsung
Filmovi će postati dostupni svakog ponedjeljka naredna četiri tjedna putem web stranice https://www.samsung.com/Explore/Nightinnewlight/ prema sljedećem redoslijedu epizoda, počevši od sada:   

  1. Noć u novom svjetlu (eng. Night in new light) - Samsung Galaxy S22 Ultra X Fat Cap Sprays pokazuju svoju kreativnost – u noći.
  2. Obožavatelji u svakom kutku (eng. Fans in every corner) – pozitivni utjecaj koji Fat Cap Sprays ima na obožavatelje i širu zajednicu.
  3. Od prolaznog do trajnog (eng. From transient to permanent) – Galaxy S22 Ultra snima noćnu umjetnost u njenom najboljem svjetlu.
  4. Slike koje traju zauvijek (eng. Images that last forever) – Putovanje u svijet NFT-a. 

„Ulična umjetnost je savršen primjer oživljavanja kreativnosti noću. Njen nevjerojatan utjecaj na zajednicu je iznimno snažan u posljednje dvije godine. Fat Cap Sprays svojom umjetnošću inspirira ne samo prolaznike na ulici, nego i milijune pratitelja diljem svijeta na internetu. Zato mu Nightography opcija Galaxy S22 Ultra pametnog telefona pomaže da proširi svoje horizonte i pokaže sebe na najbolji način, snimajući njegovu umjetnost s kristalnom jasnoćom kao nikad dosad“, izjavio je Mark Notton, viši direktor, odjel za menadžment IM kategorije proizvoda, Samsung Electronics. 

 

O Galaxy S22 Ultra pametnom telefonu

Samsung_umjetnost/Fat-Cap-Sprays-x-Samsung
 

Galaxy S22 Ultra donosi ugrađenu S Pen olovku te napredne Nightography značajke i opcije snimanja videa, zbog čega je postao najmoćniji Ultra uređaj kojeg je Samsung ikad stvorio.

Bez obzira jeste li amater ili profesionalni fotograf, Galaxy S22 Ultra pruža sve alate za vrhunsko fotografiranje u bilo kojem trenutku. Sve snimke odmah su spremne za objavu svojom kvalitetom, bez obzira na svjetlosne uvjete. Napredne Nightography značajke dostupne su na cijeloj seriji Galaxy S22 pametnih telefona za snimanje oštrih i jasnih videozapisa putem prednje i stražnje kamere, bilo da je riječ o danu ili noći.

Uz S Pen olovku, Galaxy S22 Ultra predstavlja više od jednog pametnog telefona. On sa sobom donosi nasljeđe poznate Note serije, dok istovremeno stvara nove načine za kreativnost i obavljanje zadataka u svakodnevici. Zato je rezultat odlično korisničko iskustvo, bolje nego ikad dosad.

Za više informacija o Galaxy S22 Ultra posjetite sljedeću poveznicu, dok za Galaxy S22 i S22+ proučite sljedeću web stranicu.

Za više informacija o samoj kampanji „Noć u novom svjetlu“ posjetite https://www.samsung.com/hr/explore/photography/night-in-new-light/

Pročitano 480 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Ožujak 31 2022

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja