P50 Pocket – najglamurozniji sklopivi pametni telefon

P50 Pocket – najglamurozniji sklopivi pametni telefon Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Ožujak 03 2022 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

3. ožujka, 2022. | Zagreb 
Uredio: Božidar Žitnik 

P50 Pocket – najglamurozniji sklopivi pametni telefon 

Obzirom da su pametni telefoni postali naši osobni asistenti i uvijek ih vrtimo po rukama, ne bismo li na njih trebali gledati i kao na odraz našeg stila i osobnosti? Upravo to je Huawei imao na umu kada je dizajnirao P50 Pocket, novi sklopivi pametni telefon suvremene tehnologije i modernog dizajna.


Inovativan i prekrasan iznutra i izvana 

P50 Pocket pruža najbolje iz oba svijeta: kada je rasklopljen, nalikuje pametnom telefonu Huawei P50 Pro, a kada se sklopi, na stražnjoj strani se ističe prepoznatljivi kružni modul kamere. Sa zadivljujućim 6.9 – inčnim True Chroma zaslonom visoke razlučivosti te brzine osvježavanja od 120 Hz, P50 Pocket prikazuje briljantne boje i ultra glatke animacije. P50 Pocket je pametni telefon dizajniran za isticanje, a zahvaljujući bijeloj boji dragog kamena, bit će izuzetno upečatljiv u svakoj situaciji.

 

Tehnološko čudo

Huawei_Pocket_P50
 

P50 Pocket sadrži novu Dual Hinge tehnologiju koja uređaju omogućuje vodoravno preklapanje na sredini, čime se telefon zatvara poput školjke i pretvara u kompaktan uređaj debljine od samo 15,2 mm, pa s lakoćom stane u male torbice i džepove odjela ili košulje. Za razliku od sklopivih telefona drugih proizvođača, čija točka preklapanja često ostavlja nabore na ekranu, Huaweijeva Dual Hinge tehnologija eliminira taj nedostatak, pa se P50 Pocket preklapa u ravnini, a kada se rasklopi, 6.9 – inčni OLED zaslon ne pokazuje znakove 'gužvanja'.

Huawei_Pocket_P50
Sklopivi pametni telefoni u prošlosti imali su kompromitirane sustave kamera, koji nisu baš odgovarali standardnim specifikacijama kamere pametnog telefona. To nije slučaj s P50 Pocketom, čiji Ultra Spectrum sustav kamere pruža beskompromisne performanse. Njegova True Chroma kamera od 40 MP i revolucionarni XD Engine proizvode snimke s teksturom i dosad neviđenim detaljima, a ultraširoka kamera od 13 MP omogućuje zamašne snimke krajolika. Ultra Spectrum sustav kamera jednako je dobar kao i Dual-Matrix sustav kamere na P50 Pro, kojeg je DxOMark nedavno proglasio najboljim na tržištu.

Zahvaljujući sklopivom dizajnu P50 Pocketa, Ultra Spectrum sustav kamere možete koristiti i za selfie snimke. Jednostavno preklopite telefon i koristite sekundarni vanjski zaslon kao tražilo. Selfie snimci nikada nisu izgledali bolje. Huawei pametni telefoni oduvijek su bili poznati po snažnim kamerama i elegantnom dizajnu, a P50 Pocket ne samo da nastavlja taj trend, već ga podiže na novu razinu.

Huawei_Pocket_P50

Pročitano 551 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Ožujak 03 2022

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja