Samsung Galaxy S21 Ultra 5G osvojio je nagradu Global Mobile Awards za najbolji pametni telefon tijekom MWC-a 2021. godine

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G osvojio je nagradu Global Mobile Awards za najbolji pametni telefon tijekom MWC-a 2021. godine Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Srpanj 03 2021 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

02. srpnja, 2021. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik   

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G osvojio je nagradu Global Mobile Awards za najbolji pametni telefon tijekom MWC-a 2021. godine 

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G pametni telefon pobijedio u kategoriji najboljih pametnih telefona na Global Mobile Awards (GLOMO Awards) tijekom Mobile World Congressa (MWC). Godišnje GLOMO nagrade priznaju hardware, software i usluge koje širom svijeta potiču na inovativnost u industriji mobilnih uređaja.


Na svečanoj dodjeli nagrada koja se održala 30. lipnja, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G proglašen je „Najboljim pametnim telefonom“ 2020. godine. Pametni telefon koji uz profesionalnu kameru i značajke ima i inteligentan zaslon, pravi je izbor za korisnike koji žele snimiti prekrasne i detaljne fotografije. To je ujedno i prvi uređaj S serije koji podržava S Pen, pametnu olovku koja je namijenjena produktivnosti korisnika. Uz elegantan dizajn i mnoge značajke, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G predstavlja najbolje od Samsung inženjerstva.

 galaxys21_ultra_lifestyle_silver

„Android pametni telefon sa širokim rasponom značajki, zapanjujućim AMOLED zaslonom, najboljim kamerama u svojoj klasi te još mnogo toga, dostojan je pobjednik kategorije najboljih pametnih telefona 2021. godine", izjavio je stručni žiri.  U uži izbor ove kategoriju ušao je i Samsung Galaxy S20 FE, koji je omiljene značajke vodećeg Galaxy S20 pametnog telefona približio još većem broju korisnika, uključujući nevjerojatnu AI kameru i prekrasan Infinity-O 120Hz zaslon.

 Galaxys21ultra_black_silver

„Čast nam je što smo u takvoj natjecateljskoj kategoriji prepoznati tijekom ovogodišnje dodjele GLOMO. Potrebe korisnika koje su raznolike i dinamične mijenjaju se i nastavljaju rasti, stoga smo posvećeni razvoju uređaja koje korisnici širom svijeta vole. Samsung ima dugu i ponosnu povijest inovativnosti te smo ustrajni u isporučivanju uređaja koji udovoljavaju potrebama naših korisnika, sada i u budućnosti“, rekla je Stephanie Choi, voditeljica marketinga u segmentu poslovanja s mobilnim komunikacijama, Samsung Electronics.

 Galaxys21ultra_black_silver

„Čestitamo svim pobjednicima i nominiranima za GSMA-ove GLOMO nagrade 2021. godine. S obzirom na izazovne okolnosti s kojima se suočavamo posljednjih 15 mjeseci, od velike je važnosti da se okupimo kako bismo prepoznali nevjerojatne inovacije i domišljatost koja oblikuje našu indurstiju, ali i pozitivno utječe na svijet oko nas“, zaključio je John Hoffman, izvršni direktor, GSMA Ltd.  

Za više informacija o najnovijim Galaxy uređajima i uslugama posjetite:

https://www.samsung.com/hr/smartphones/galaxy-s/, news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com, www.samsung.com.

Pročitano 972 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Srpanj 03 2021

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja