Nova Sonyjeva Xperia L4 pridružuje se ulaznoj seriji, donoseći 21:9 iskustvo gledanja i snimanje iskustava u elegantnom dizajnu

Nova Sonyjeva Xperia L4 pridružuje se ulaznoj seriji, donoseći 21:9 iskustvo gledanja i snimanje iskustava u elegantnom dizajnu Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Veljača 21 2020 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 21. veljače, 2020.  

Nova Sonyjeva Xperia L4 pridružuje se ulaznoj seriji, donoseći 21:9 iskustvo gledanja i snimanje iskustava u elegantnom dizajnu

  • Elegantni 21:9 široki 6.2” ekran za veću preglednost i produktivnost pri multitaskingu
  • Trostruka kamera s bokeh efektom za kreativno izražavanje
  • Velika 3580mAh baterija s podrškom za brzo punjenje 

Sony je upravo najavio pametni telefon Xperia L4 – dodajući novu ulaznu seriju pametnih telefona u svoj postojeći portfelj pametnih telefona orijentiranih na zabavu.


21:9 široki ekran za elegantni dizajn i povećanu produktivnost 

Novost iz Sonyjeve L serije, L4 ima elegantni 6.2” 21:9 široki ekran koji donosi vitak stil i savršeno odgovara ruci. 21:9 omjer omogućuje da odjednom vidite više i manje scrollate, a zajedno sa Sonyjevim multi-window korisničkim sučeljem možete pokrenuti i uživati u dvije aplikacije istovremeno u veličinama koje je lako gledati i koristiti. Daljnje olakšanje korištenja postignuto je Side sense funkcijom koja omogućuje lak pristup vašim najdražim aplikacijama. 

Poboljšajte svoje fotografske vještine 

Xperia L4 je prvi proizvod Sonyjeve L serije koji ima trostruku kameru, glavnu leću od 13MP, ultra-široku leću od 5MP i dubinsku kameru od 2MP, kako biste mogli usmjeriti svoju unutarnju kreativnost i snimiti visokokvalitetne umjetničke fotografije s prekrasnim bokeh efektom. Uvijek dobijte potpunu sliku izmjenom dvaju kutova, širokog i ultra-širokog, koji vam nude mogućnost snimanja prekrasnih pejzaža kao i portreta, te svega između. Kreativnost iza kamere poboljšana je 21:9 ekranom koji vam omogućuje snimanje videa i slika u dramatičnom omjeru 21:9.


 Baterija za život 

Visokokapacitetna 3,580mAh baterija s brzim punjenjem olakšat će vam naporne dane kako biste mogli raditi ono što volite. Adaptivno punjenje Sony Xperije nadgleda vaš telefon dok se puni, osiguravajući da se baterija ne troši previše i da ostaje zdrava za dugotrajni rad. 

Dostupnost

Xperia L4 pametni telefon dostupan je u dvije boje, crnoj i plavoj, te će biti dostupan na odabranim tržištima od proljeća 2020. godine.

Pročitano 814 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Veljača 21 2020

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja