LG i NAVER surađuju za maksimalnu iskoristivost pametnih telefona s Dual Screenom

LG i NAVER surađuju za maksimalnu iskoristivost pametnih telefona s Dual Screenom Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Kolovoz 27 2019 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 27. kolovoza, 2019.

LG i NAVER surađuju za maksimalnu iskoristivost pametnih telefona s Dual Screenom

Whale, internetski preglednik kompanije NAVER optimiziran je da bude savršeno kompatibilan s Dual Screenom

LG Electronics (LG) i najveća internetska tražilica u Južnoj Koreji NAVER razvili su Whale – preglednik optimiziran za upotrebu na LG Dual Screenu koji multitasking dovodi na potpuno novu razinu. Whale se temelji na Googleovom open-source pregledniku Chromium te podržava ono što NAVER naziva omnitasking - mogućnost obavljanja nekoliko zadataka istovremeno na jednom zaslonu. Whale podržava način rada koji se temelji na razdvojenom zaslonu s podesivim razdjelnikom kako bi omogućio pregledavanje dvije stranice unutar iste kartice.

U kombinaciji s LG Dual Screenom, Whale poprima potpuno novu dimenziju s mogućnošću brzog i jednostavnog kretanja između dva zaslona na kojima se pregledava sadržaj. Korisnici koji uživaju u kupnji putem interneta moći će odabrati željeni proizvod iz glavnog izbornika na jednom zaslonu, dok na drugom zaslonu čitaju opis proizvoda. Bilingvalni korisnici uz Whale mogu istovremeno pretraživati i čitati vijesti na svojim omiljenim web stranicama na dva različita jezika.

LG neprestano traži i razvija nove i kreativne načine kako bi korisnici maksimalno iskoristili tehnologiju Dual Screen koja je prvi put predstavljena s pametnim telefonom LG V50ThinQ 5G. Planira se podrška i za druge uređaje pa će tako LG na sajmu IFA u Berlinu predstaviti svoje najnovije telefone koji podržavaju LG Dual Screen te dolaze s unaprijed instaliranim preglednikom NAVER Whale.

„Korisnicima se sviđa LG Dual Screen zbog njegovih izuzetnih mogućnosti korištenja“, rekao je Chang Ma, stariji potpredsjednik za strateške proizvode u kompaniji LG Electronics Mobile Communications. „Naše partnerstvo s kompanijom NAVER samo je početak šireg Dual Screen ekosustava i još je jedan znak naše posvećenosti da korisnicima pružimo obogaćeno i raznoliko mobilno iskustvo.“

„Besprijekorno iskustvo omnitaskinga je nešto što korisnici svugdje žele i cijene te zbog toga želimo NAVER Whale plasirati na globalno tržište“, rekao je Hyo Kim, voditelj tima za NAVER Whale. „Strateški partneri poput LG-a pomoći će nam da imamo više globalnih korisnika Whalea koji će podržavati više jezika do kraja godine.“

Najnoviji LG-evi pametni telefoni s optimiziranim preglednikom NAVER Whale bit će predstavljeni na sajmu IFA u Berlinu od 6. do 11. rujna. LG-eve aktivnosti na sajmu IFA korisnici mogu pratiti na društvenim mrežama pretražujući #LGIFA2019.

Pročitano 1012 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Kolovoz 27 2019

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja