Logitech G je predstavio napredne gaming slušalice dizajnirane za svakodnevnu uporabu

Logitech G je predstavio napredne gaming slušalice dizajnirane za svakodnevnu uporabu Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Lipanj 26 2017 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 08.06.2017.

Logitech G predstavlja napredne gaming slušalice dizajnirane za svakodnevnu uporabu

Logitech G433 i G233 gaming slušalice superiornih audio peformansi

i naprednog dizajna

Logitech G predstavio je slušalice Logitech® G433 7.1 Gaming Headset i Logitech® G233 Prodigy Gaming Headset. Ove slušalice dolaze s naprednom gaming tehnologijom, uključujući Pro-G zvučničke jedinice za vrhunske performance zvuka, iznimno lagane i ležernog dizajna koje ćete s radošću koristiti i u svakodnevnim negamerskim aktivnostima. "Ako ste poput mene i puno vremena provodite u gamingu, ovo su fantastične slušalice baš za vas", rekao je Ujesh Desai, potpredsjednik i generalni menadžer Logitecha G. "Ako volite glazbu, onda je bitno imati sjajne slušalice. Sada možete imati jedne slušalice koje donose najbolje od oba svijeta. Jednostavno se možete raditi na računalu ili na konzoli, a zbog iznimnog dizajna, Pro-G zvučničkih jedinica i odvojivih mikrofona možete izaći van i ponijeti ih sa sobom, odnosno možete imati slušalice koja odgovaraju vašem stilu života."


Zvuk visoke kvaltete

High Resolution G233 Prodigy Gaming Headset TOP

Slušalice dolaze s naprednim Pro-G zvučničkim jedinicama, izrađene su od mrežastog materijala te pružaju visokokvalitetan zvuk. Zvučničke jedinice daju jasne visoke i niske tonove s minimalnim izobličenjima. Logitech G optimizirao je kvalitetu zvuka za analognu reprodukciju te ima digitalni USB izlaz, tako da je zvuk jasan bez obzira na izvor zvuka. Osim toga, Logitech G433 koristi DTS Headphone: X® 7.1 koja donosi zvuk visoke vjernosti u surround ozračju. Vrlo realistična tehnologija DTS Headphone: X precizno replicira 7.1 položaj zvučnika tako da možete čuti zvučne efekte okoliša u prostoru i točno locirati izvor zvuka, kao što su zvukovi udaljenih neprijatelja te iz kojeg smjera oni dolaze. Također, možete podešavati glasnoću svakog od sedam audio kanala.

Ležerni dizajn inspiriran sportom

Logitech G433 i Logitech G233 slušalice su izdržljive, ali lagane i izuzetno udobne. Logitech G433 presvučene su hidrofobnom tkaninom otpornom na mrlje te dolazi u nekoliko boja: plavoj, crvenoj i crnoj. G233 dolaze u soft-touch crnoj izvedbi s plavim jastučićima za uši. Oba modela slušalica dolaze s mrežastim jastučićima za uši, napravljenim od prozračne tkanine te im se navlaka lako skida kako bi se jednostavno održavale. G433 dolaze s dodatnim setom jastučića od mikro vlakana.

 

Iznimno jasna komunikacija i podrška na više platformi

High Resolution G433 34L Red MF

Oba modela slušalica dolaze s odvojivim, visokokvalitetni mikrofonom s mikro pop filterom za kristalno jasnu komunikaciju. Oba para rade s PC računalima, konzolama (uključujući Xbox One, PlayStation®4 i Nintendo Switch™) i mobilnim uređajima. G433 i G233 službeno su certificirani te jamče najvišu razinu glasnoće zvuka i glasa.


Cijena i dostupnost

Očekuje se da će Logitech gaming slušalice G433 i G233 biti dostupne u lipnju 2017. po preporučenim maloprodajnim cijenama od 989,00 kn i 689,00 kn. Za više informacija, molim posjetite naš blog ili www.logitech.com 

Logitech G info

High Resolution G433 34R Red FM

Logitech G, brand Logitech Internationala, globalni je lider gaming periferije za PC i konzole. Logitech G osigurava gamerima svih razina vrhunske tipkovnice, miševe, slušalice, podloge za miševe i proizvode za simulaciju kao što su volani i kontroleri – putem inovativnog dizajna, napredne tehnologije i duboke strasti za gaming. Tvrtka je osnovana 1981. sa sjedištem u Lausanni u Švicarskoj. Logitech International je švicarska javna kompanija trgovana na SIX Swiss Exchange (LOGN) i Nasdaq Global Select Market (Logi) tržištima. Više o tvrtki Logitech G pronađite na www.LogitechG.com,  the company blog or @LogitechG.

Pročitano 1747 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Lipanj 26 2017

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja