LG StanbyME LG StanbyME Izvor: LG Electronics

Novi LG Stanbyme zvučnik donosi još više zabave i besprijekorno se uklapa u svaki životni stil Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Ožujak 11 2024 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
11. ožujka, 2024. | Zagreb l Uredio: Božidar Žitnik 

Novi LG Stanbyme zvučnik donosi još više zabave i besprijekorno se uklapa u svaki životni stil 

Prijenosni zvučnik ističe se besprijekornom integracijom s korisničkim sučeljem i zvučnim sustavom StanbyME zaslona i unaprjeđuje iskustvo kućne zabave 

LG Electronics (LG) najavio je globalno lansiranje StanbyME prijenosnog zvučnika (model XT7S), koji harmonično funkcionira s LG StanbyME lifestyle zaslonom ili kao samostalan zvučnik koji se može ponijeti bilo gdje.


LG StanbyME zvučnik osmišljen je kako bi zadovoljio i one najizbirljivije, a zahvaljujući besprijekornoj kvaliteti zvuka lako se može uklopiti u raznolike stilove i preferencije današnjih korisnika. Ovaj zvučnik predstavlja optimalno rješenje za one koji su osjetljivi na dizajn i vole uživati u streamingu, bilo kod kuće bilo dok su u pokretu.

 LG_Standbyme

Izvor: LG

U kombinaciji sa StanbyME zaslonom XT7S zabavu čini potpunom, a oba uređaja mogu se intuitivno povezati i kontrolirati putem daljinskog upravljača koji dolazi sa StanbyME zaslonom. Za korisnike to znači pojednostavljeno upravljanje uređajima koji su upareni preko Bluetootha, a uz to XTS7 sadrži i poseban widget koji služi kao kontrolni centar.

LG_StandbymeIzvor: LG Electronics 

Zahvaljujući WOW Orchestra funkciji i spajanju vlastitog zvuka s onim koji dolazi iz StanbyME zaslona, XT7S stvara jedinstvenu atmosferu te podiže audio-vizualno iskustvo na novu razinu. Alpha 7 Gen 6 AI procesor optimizira zvuk ovisno o vrsti sadržaja i, uz podršku dvostrukih visokotonaca od 20 milimetra, pruža kristalno jasan zvuk te dubok i privlačan bas.

Uzimajući u obzir njegovu svestranost, kad je postavljen na poseban stalak XT7S besprijekorno se nadopunjuje sa StanbyME zaslonom, a s ocjenom IPX5 i do 16 sati reprodukcije te zahvaljujući izuzetnoj fleksibilnosti, ovaj model osigurava dosljednu izvedbu gdje god korisnici krenuli. 

LG_StandbymeIzvor: LG Electronics 

Kompaktan i lagan (visine 78 mm, širine 326 mm, dubine 87 mm i težine 0,9 kg) LG StanbyME zvučnik može se pohvaliti i „edge lighting“ funkcijom koja stvara estetski ugodne svjetlosne efekte te podiže atmosferu u različitim prilikama.

LG StanbyME trenutno je dostupan na tržištima Južne Koreje i SAD-a, a uskoro će biti dostupan i na ostalim tržištima diljem svijeta.  

Pročitano 642 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Ožujak 12 2024

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja