Još više sporta, dokumentaraca i zabave na A1 TV  Još više sporta, dokumentaraca i zabave na A1 TV Izvor: A1 Hrvatska

Još više sporta, dokumentaraca i zabave na A1 TV Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Studeni 30 -0001 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
5. veljače, 2024. | Zagreb l Uredio: Božidar Žitnik 

Još više sporta, dokumentaraca i zabave na A1 TV   

 Warner Bros. Discovery TV kanali s vrhunskim sadržajem Eurosport 1 i 2, Discovery Channel, TLC i HGTV postali su dio A1 TV paketa i to bez dodatne naknade. Odsad će korisnici moći pratiti atraktivna sportska natjecanja, zanimljive dokumentarne te najzabavnije reality i lifestyle emisije, i to po istoj cijeni kao do sada.


Eurosport 1 i Eurosport 2 postaju dio Osnovnog Sportskog i Dodatnog Sportskog TV paketa, koji već uključuju deset Arena Sport kanala. Na Eurosport kanalima ljubitelji sporta moći će uživati u zimskim sportskim natjecanjima poput FIS svjetskoga kupa u alpskom skijanju, skijaškim skokovima i snowboardingu ili IBU svjetskoga kupa u biatlonu, dok nadolazeći mjeseci donose ljetne Olimpijske igre, Grand Slam turnire, biciklizam i druga uzbudljiva sportska nadmetanja. U sve Osnovne TV pakete dolazi dokumentarni kanal Discovery Channel koji će gledatelje odvesti na putovanje u daleke i ekstremne krajeve prirodnog svijeta, otkriti tajne svemira i nova znanstvena otkrića, a u veljači premijerno donosi i šokantne istinite priče o prevarantima, kockarima i lopovima u seriji Hustlers Gamblers Crooks.

„Dodavanje novih pet vrhunskih TV kanala potvrda je kontinuiranog poboljšanja A1  ponude koja obuhvaća najbolje kanale i fleksibilnost samostalnog mijenjanja TV paketa. Sve to predstavlja jedinstvenu ponuda na tržištu. Korisničko iskustvo u središtu je naših poslovnih aktivnosti te ga proširenjem TV ponude podižemo na još višu razinu krojenu prema željama i potrebama korisnika“, istaknula je Monika Majstorović, direktorica marketinga za privatne korisnike A1 Hrvatska.

A1-novi-kanaliIzvor: A1 Hrvatska

Dodatni zabavni sadržaj za korisnike dolazi na novim kanalima TLC i HGTV koji su dio Osnovnog Obiteljskog i Dodatnog Obiteljskog paketa. TLC donosi izvanredne priče iz stvarnog života kroz emisije kao što su, primjerice, Say Yes to the Dress ili Body Parts, a od 14. veljače premijerno počinje emitirati reality seriju Love & Translation u kojoj sudionici traže ljubav među partnericama koje ne govore njihov jezik. HGTV pravi je kanal za ljubitelje emisija o uređenju doma, na kojem će uskoro moći pratiti 3. sezonu serije Married to Real Estate.

Sveobuhvatna ponuda A1 TV sadržaja zaokružena je u tri Osnovna paketa: Obiteljski, Filmski i Sportski, pri čemu korisnici sami mogu mijenjati TV pakete svakog mjeseca bez dodatne naknade. Osim novih kanala u TV paketima, u kojima ih je sada ukupno više od 220, odnedavno je i dio posebne promotivne ponude postao i Netflix. A1 Hrvatska svim novim i postojećim korisnicima mobilnih tarifa Savršena+ i Apsolutna te internet paketa Mega NET i Giga NET poklanja Netflixov Osnovni paket u trajanju od šest mjeseci. Time je A1 Hrvatska postala prvi telekom na domaćem tržištu koji u ponudi ima ovaj vodeći streaming servis na svijetu.

Pročitano 462 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Veljača 05 2024

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja