Philips - 6219 on-ear GO slušalice Philips - 6219 on-ear GO slušalice Izvor: TPVision

Philips Audio/Video asortiman predstavlja inovacije - s istom izvrsnom audio izvedbom Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Siječanj 24 2024 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
23. siječnja, 2024. | Barcelona l Uredio: Božidar Žitnik 

Solarno punjenje, kompaktniji oblik i održivost 

Philips Audio/Video asortiman predstavlja inovacije - s istom izvrsnom audio izvedbom

  • A6219 on-ear GO slušalice imaju Powerfoyle tehnologiju koja nudi solarno punjenje u zatvorenom i vani – i vrijeme reprodukcije od 80 sati.
  • A6709 su nove sportske otvorene slušalice iz serije GO, stvorene u malom obliku TWS modela.
  • H6509 – over-ear slušalice imaju automatsku Bluetooth vezu i vrlo nisku latenciju kada se koriste s Ambilight TV-om opremljenim operacijskim sustavom Titan.
  • Novi soundbar TAB6309 opremljen Dolby Atmosom savršeno odgovara svakom Ambilight TV-u, uključujući one s nižim stalcima, visok je samo 37 mm, a istovremeno nudi snažnu izvedbu punog raspona u kinematografskom stilu. 

A6219 – uvijek napunjene i spremne za sport 

A6219 on-ear GO sportske slušalice imaju Powerfoyle tehnologiju solarnih ćelija za ponovno punjenje, koristeći unutarnje umjetno svjetlo i vanjsku sunčevu svjetlost kako bi se osiguralo gotovo beskonačno trajanje baterije – 80 sati sviranja za A6219 – i uklanjanje potrebe za spajanjem na mrežu ili zamijeni baterije. A6219 također sada sadrži 35% reciklirane plastike (PCR) u svojoj konstrukciji kao dio dugotrajnog procesa u kojem su slušalice preuzele vodeću ulogu u programu održivosti tvrtke TP Vision.


Za pakiranje slušalica već se koristi između 90 i 100% recikliranog kartona, u običnoj smeđoj boji i s tintom na bazi soje - umjesto kutija u boji. Unutarnje ladice prebacuju se na papirnu pulpu/kartone i uz smanjenje ukupnog volumena smanjuju kutije za približno 40%. 

Solarna ćelija koju koristi A6219 također je proizvedena u ekološki prihvatljivom okruženju, izrađena korištenjem 100% obnovljive energije u tvornicama u vlasništvu Exegera koje ne ispuštaju otrovne emisije.

Philips-GO-A6219Izvor: TPVision 

Težina je svedena na minimum, a slušalice ostaju otporne u radu s oznakom IP55 što A6219 čini otpornim na vodu, znoj i prašinu. A6219 zvuči sjajno zahvaljujući Philips prirodnom zvučnom profilu - izvorno debitiranom u Fidelio asortimanu - rekreiranom putem novorazvijenih 40 mm zvučnika i s opcijom promjenjive značajke dinamičkog pojačanja basa. 

A6709 – sport je najbolji na otvorenom 

Otvorene slušalice sve su popularniji segment tržišta zahvaljujući svojoj kombinaciji izvrsnih audio performansi, a istovremeno sportskim korisnicima omogućuju sigurnost da mogu čuti i vanjski svijet. Jedini problem do danas je taj što su otvorene slušalice bile malo veće u usporedbi s iznimno popularnim TWS slušalicama.

Nove A6709 GO slušalice kombiniraju najbolje od oba svijeta, nudeći sve prednosti otvorenih slušalica, ali u TWS obliku. A6709 nudi istinski otvoreni akustični dizajn koji korisniku omogućuje da bude oprezan s okolinom, a istovremeno održava ušni kanal suhim i čistim. Gumirani dizajn čini A6709 izvrsnim za energične sportove sa slušalicama ocijenjenim kao IP55 otporne na znoj.

Kvaliteta zvuka također je odlična zahvaljujući preciznim priključcima koji precizno usmjeravaju zvuk iz zvučnika u uho, dok inovativni dizajn dipola smanjuje sveukupno širenje zvuka, povećavajući usmjerenost i smanjujući neželjen gubitak zvuka. Kvaliteta poziva je izvrsna zahvaljujući uključivanju dvaju mikrofona opremljenih umjetnom inteligencijom s poništavanjem pozadinske buke. Trajanje baterije također je izvrsno s 28 sati (7 sati +21 iz kućišta za punjenje) vremena reprodukcije i s brzim punjenjem od 15 minuta za jednosatnu reprodukciju.  

H6509 – također je sjajno ostati u zatvorenom prostoru

Cijeli Philips asortiman modela iz bazne i srednje klase bežičnih slušalica s trakom za glavu bit će obnovljena 2024. godine s fokusom na stvaranje veće vrijednosti za novac uz poboljšanu kvalitetu zvuka i mnogo dulje trajanje baterije – gotovo udvostručeno s nekim modelima.

Vrhunski model u srednjoj klasi je novi H6509 koji uključuje Hybrid Noise Canceling Pro sustav po novoj cjenovnoj kategoriji, u laganom dizajnu koji se nalazi preko uha s naglaskom na udobnosti i nudi izvrsnu kvalitetu zvuka zahvaljujući novim 40 mm zvučnicima. Popularnost korištenja slušalica za slušanje televizora kod kuće također raste, međutim mnogim potrošačima nije lako povezati Bluetooth slušalice s televizorom  a ako i uspiju, i dalje se mogu boriti s problemima kašnjenja i sinkronizacije usana.

Televizori opremljen operacijskim sustavom Titan sada će automatski prepoznati kompatibilne slušalice - poput H6509 - kada se približe televizoru, a model će automatski "iskočiti" i prikazati se na zaslonu s ponudom jednostavnog povezivanja. Integracija s Titan OS-om također jamči kašnjenje od 100 ms ili manje, kako bi se osiguralo izvrsno iskustvo slušanja. Zvuk H6509 može se prilagoditi putem Philipsove aplikacije za slušalice, a trajanje baterije je impresivnih 60 do 40 sati s uključenim ANC-om. 

TAB6309 – mala dimenzija, snažne performanse.

Novi soundbar TAB6309 savršen je partner za svaki Ambilight TV – čak i za one koji koriste niže postolje – nudeći ogroman kinematografski zvuk, ali bez rizika od blokiranja bilo kojeg dijela zaslona zahvaljujući iznimno niskom profilu koji mjeri samo 37 mm u visinu. Alternativno, soundbar se može montirati na zid.

Philips TAB6309
Izvor: TPVision

Unatoč maloj visini TAB6309, visokokvalitetna 3D impresivna i prostrana izvedba doista ispunjava prostoriju zahvaljujući kompatibilnosti Dolby Atmos i DTS Virtual:X u 2.1 sustavu sa moćnom maksimalnom izlaznom snagom od 320 W. Snažni bežični subwoofer također je ultra-kompaktan i može se postaviti vodoravno ili okomito.Povezivost je izvrsna uz HDMI eARC, optički, Aux-in i USB reprodukciju, dok vam Philips EasyLINK sustav omogućuje upravljanje Philips TV-om i soundbarom jednim daljinskim upravljačem.

Bežično povezivanje uključuje podršku za Bluetooth 5.3 i LE Audio – kako bi se ponudila robusnija veza s boljom kvalitetom zvuka i manje kašnjenja. TAB6309 također se može prilagoditi putem aplikacije Philips Home Entertainment – ​​ili daljinskog upravljača – s četiri načina EQ i načinom poboljšanja dijaloga.

 

Pročitano 968 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Siječanj 24 2024

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja