LG | Gen.G Esports (Gen.G) LG | Gen.G Esports (Gen.G) Izvor: LG Electronics

Lg UltraGear gaming monitori predvodnici su esport kulture Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Siječanj 17 2024 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
17. siječnja, 2024. | Zagreb l Uredio: Božidar Žitnik 

LG UltraGear gaming monitori predvodnici su esport kulture 

„Rođen za igranje“, LG UltraGear podržava Gen.G timove visoko učinkovitim gaming monitorima od 2021. godine 

LG Electronics (LG) nastavlja svoje službeno partnerstvo s Gen.G Esports (Gen.G), jednom od vodećih svjetskih organizacija za esport. U okviru ove suradnje, LG UltraGear, vrhunski gaming monitori poznati po visokoj stopi osvježavanja i brzom odzivu, i dalje će biti dostupni profesionalnim Gen.G timovima. Ovo partnerstvo ima za cilj širenje globalne svijesti o esportu i uključuje provedbu raznovrsnih aktivnosti na međunarodnoj sceni.


Gen.G vodi niz profesionalnih esport timova specijaliziranih za popularne multiplayer igre, među kojima je i League of Legends. Otkako je UltraGear 2021. godine postao službeni monitor Gen.G-a, južnokorejski League of Legends team ostvaruje iznimne rezultate na prvenstvima, a između 2022. i 2023. ostvario je i tri uzastopne pobjede na sezonskim natjecanjima.

Chovy, osvajač zlatne medalje u League of Legends natjecanju na 19. azijskim igrama održanim u Hangzhouu i mid-liner igrač Gen.G timu, naglasio je da su LG UltraGear monitori specifični zbog „izrazito brzog odziva i visokih stopa osvježavanja, što donosi prednosti u zahtjevnim situacijama te omogućuje precizniju kontrolu i fluidnost poteza“.

Osim što aktivno podupire Gen.G timove u ostvarivanju ciljeva, koristeći dragocjene inpute profesionalnih igrača, LG također i surađuje s njima na razvoju nove linije UltraGear monitora. Primjerice, nedavno predstavljen OLED UltraGear monitor (model 27GR95QL) dizajniran na League of Legends temu i u suradnji s igračima, pruža izuzetno uzbudljivo iskustvo igranja s jedinstvenim vizualnim identitetom. Pored toga, LG pruža podršku Gen.G Globalnoj Akademiji ustupanjem UltraGear monitora (model 27GR75FG) studentima koji imaju namjeru profesionalno se baviti esportom.   

LG_Gen.G-PartnershipIzvor: LG Electronics

Počašćeni smo četverogodišnjom suradnjom s LG-em. Od 2021. LG je naš partner u inovacijama i unaprjeđuje svijet esporta za ljubitelje diljem svijeta“, izjavio je Arnold Hur, izvršni direktor Gen.G. Esporta. „Podrška koju nam LG pruža nije ograničena samo na naše profesionalne timove, već i na razvoj sljedeće generacije igrača u Gen.G Globalnoj Akademiji“.  

Ponosni smo na naše UltraGear monitore koji pomažu igračima da redovito postižu izvrsne rezultate na velikim turnirima“, izjavio je YS Lee, potpredsjednik i voditelj IT poslovne jedinice u tvrtki LG Business Solutions. „LG UltraGear i dalje će bit posvećen razvoju visoko kvalitetnih gaming proizvoda i podržavanju najnovijih igraćih tehnologija kako bi svi esportaši mogli uživati u vrhunskom iskustvu, bilo da su rekreativci ili profesionalci“.

Pročitano 1017 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Siječanj 17 2024

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja