LG-evi pametni televizori uz platformu MasterClass podižu učenje na višu razinu

LG-evi pametni televizori uz platformu MasterClass podižu učenje na višu razinu Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Travanj 06 2023 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
06. travnja, 2023. | Zagreb | Uredio: Božidar Žitnik

LG-evi pametni televizori uz platformu MasterClass podižu učenje na višu razinu

Milijuni LG-evih korisnika od sada se iz udobnosti svog doma putem operativnog sustava webOS mogu povezati s najboljim svjetskim predavačima

Korisnici LG-evih pametnih televizora krajem ožujka dobili su pristup streaming platformi MasterClass, putem koje se iz udobnosti svog doma mogu povezati s najboljim svjetskim predavačima i pratiti široki raspon tema. Platformu je moguće preuzeti na LG-evom Content Storeu, a podržana je na pametnim televizorima iz nove linije za 2023. godinu, kao i na modelima od 2018. nadalje koji koriste sustav webOS 4.0 te joj se može pristupiti glasovnom naredbom na Life's Good Hubu.


Putem MasterClassa moguće je pratiti više od 180 predavanja, iz kategorija prilagođenih preferencijama korisnika, poput umjetnosti i zabave, biznisa, dizajna i stila, sporta i igre te pisanja. Gledatelji tako mogu zakoračiti u kuhinju Roya Choija poznatog po konceptu kuhanja u kamionima brze hrane ili otkriti svoje pregovaračke vještine u društvu Chrisa Vossa, bivšeg glavnog FBI-jevog pregovarača u talačkim krizama. Ako žele, mogu osmisliti svoju karijeru s pomoću Elaine Welteroth, multimedijske ikone i bivše glavne urednice Teen Voguea, usavršiti liderske vještine uz mentorstvo Indre Nooyi, bivše izvršne direktorice kompanije PepsiCo, naučiti više o odnosima od renomirane psihoterapeutkinje Esther Perel i još puno toga.

Stari i novi korisnici mogu pratiti predavanja MasterClassa odjednom ili u dijelovima, prema ritmu koji najbolje odgovara njihovom životnom stilu i potrebama. Tečajevi sadrže dvadesetak lekcija, a prosječno je trajanje pojedine oko deset minuta. Kinematografski prikaz i dojam praćenja predavanja iz prve klupe podižu cjelokupni dojam i stvaraju osjećaj kao da je predavač u istoj prostoriji s gledateljem te mu je potpuno posvećen. Za one koji su spremni zasukati rukave i učiti u hodu, Sessions by MasterClass nudi strukturirani kurikulum koji je orijentiran na usvajanje praktičnih vještina kroz mentorstvo korak-po-korak koje pružaju svjetski poznati instruktori i aktivna zajednica drugih gledatelja.

Uvođenjem MasterClassa na svoje pametne televizore, LG je potvrdio svoju predanost u kreiranju raznovrsnijeg personaliziranog iskustva kućne zabave kako bi zadovoljio široke interese i potrebe svojih korisnika, s novim obrazovnim sadržajima koji će biti predstavljeni kasnije tijekom godine.

LG-evi OLED televizori ove godine obilježavaju desetu obljetnicu, a osim što su bili pioniri, i danas su vodeći na tržištu premium televizora, čime su i zaslužili mnoga priznanja novinara i stručnjaka. LG OLED televizori sinonim su za vrhunsku kvalitetu slike, živopisne i precizne boje te duboku crnu boju koja čini sliku izrazito realističnom. Upravo je zbog toga LG OLED omiljen među kreatorima i u studijima. LG je posvećen istraživanju mogućnosti koje pruža njegova samoosvjetljujuća tehnologija te započinje novo desetljeće liderstva i inovacija u OLED-tehnologiji.

Pročitano 672 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Travanj 06 2023

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja