Novi monitori za još veću produktivnost: Philips predstavlja dva posve nova 40-inčna profesionalna monitora

Novi monitori za još veću produktivnost: Philips predstavlja dva posve nova 40-inčna profesionalna monitora Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Siječanj 11 2023 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
11. siječnja, 2023. | ZagrebUredio: Božidar Žitnik

Novi monitori za još veću produktivnost: Philips predstavlja dva posve nova 40-inčna profesionalna monitora 

Nova godina je stigla, a stručnjaci diljem svijeta nedvojbeno postavljaju ambiciozne ciljeve za sljedećih dvanaest mjeseci. U želji da korisnicima pruži rješenja dizajnirana da zadovolje njihove rastuće potrebe, Philips Monitors predstavlja dva potpuno nova modela opremljena bogatim izborom performansi: Philips 40B1U5600 i Philips 40B1U5601H. Oba modela nude jednostavno povezivanje USB-C tehnologije, vrhunsku kvalitetu slike UltraWide QHD rezolucije s DisplayHDR, praktičnost MultiClient integriranog KVM-a, pa čak i stalak za slušalice, što ih čini idealnim izborom za dinamične profesionalce koji žele da 2023. bude njihova najproduktivnija godina dosad.


Ključne specifikacije: 

  • USB-C s USB 3.2 za brz prijenos podataka i besprijekorno povezivanje
  • CrystalClear, UltraWide QHD 3440 x 1440 rezolucija za izvanredne vizuale
  • DisplayHDR 400 za što realističnije i preciznije vizuale (40B1U5600)
  • Ugrađena web kamera od 5MP s Windows HelloTM tehnologijom za prepoznavanje lica i noise-cancelling mikrofon za sigurnu i jasnu komunikaciju (40B1U5601H) 

Performanse svima!

Philips/40B1U5600

Philips 40B1U5600 i 40B1U5601H nude izdašan format od 40 inča i blistavu UltraWide Crystal Clear 3440 x 1440 rezoluciju. IPS LED tehnologija i DisplayHDR 400 dodatno poboljšavaju vizualnu snagu ovih monitora, pružajući široke kutove gledanja od 178/178° kao i izvanrednu boju i kontrast. Uz ovu vrstu vizualne moći, fotografi, grafički dizajneri i arhitekti mogu računati na briljantnost i točnost, dok financijski stručnjaci i korisnici proračunskih tablica svih vrsta mogu uživati u prostoru koji im omogućuje jednostavnu usporedbu dokumenata.

U današnjim dinamičnim hibridnim uredima, svestrana i potpuna povezanost je apsolutni imperativ. I 40B1U5600 i 40B1U5601H opremljeni su USB-C priključcima s mogućnošću napajanja – idealno za multitasking bez nereda. Jedan tanak, reverzibilni USB-C kabel omogućuje jednostavno povezivanje i omogućuje korisnicima gledanje videa visoke rezolucije uz istovremeni prijenos podataka ultra velikim brzinama i punjenje kompatibilnih uređaja. Međutim, 40B1U5601H pruža još veću povezivost, kao vrhunsko rješenje za najzahtjevnije profesionalce. Dodatna pogodnost RJ45 preko USB-C nudi brzu i sigurnu vezu kada je to potrebno, dok DisplayPort-out korisnicima omogućuje lančano povezivanje više zaslona pomoću samo jednog kabela. Također, s MultiClient integriranim KVM prekidačem, korisnici mogu kontrolirati dva odvojena računala s jednom monitor-tipkovnica-miš postavom uz jednostavno prebacivanje između izvora. 40B1U5601H također nudi i dodatnu prednost ugrađene web kamere od 5 MP s Windows HelloTM tehnologijom za prepoznavanje lica i noise-cancelling mikrofonom za jasnu i sigurnu komunikaciju, bilo da radite od kuće ili surađujete na daljinu.

No, to nije sve. Ovi monitori uključuju i niz održivih značajki, kao što je PowerSensor koji štedi energiju te automatski prilagođava svjetlinu monitora ovisno o prisutnosti ili odsutnosti korisnika što rezultira s uštedom energije do 75 %. Tako uvijek pružaju savršenu svjetlinu uz minimalnu snagu zahvaljujući na LightSensor tehnologiji. 

Bilo da se radi o 40B1U5600 ili 40B1U5601H, udobnost i praktičnost su zajamčeni zahvaljujući ugrađenim visokokvalitetnim stereo zvučnicima, integriranom stalku za slušalice, podesivom stalku koji omogućuje naginjanje, zakretanje i naginjanje monitora te praktičnom VESA nosaču. 

Cijena i dostupnost

Philips 40B1U5600 i 40B1U5601H bit će dostupni po preporučenim maloprodajnim cijenama od 809 i 909 eura.

Pročitano 674 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Siječanj 11 2023

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja