Gamescom 2016.

Gamescom 2016. Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Kolovoz 22 2016 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Köln, 22. kolovoz 2016., Foto Gamescom press, tekst: Božidar Žitnik                                                                                                                                                                                                         

Od 17. do 21. kolovoza u njemačkom Koelnu održan je još jedan Gamescom. Organizatori se i ovog puta mogu ponositi sjajnom posjetom. Naime, ovogodišnji sajam inspirirao je na dolazak oko 345.000 posjetitelja iz 97 zemalja svijeta. 


Na taj način Gamescom se još jednom potvrdio kao najveće gaming događanje na svijetu.

Gamescom 6

Zanimljiv je novi rekord izlagača, čak 877 kompanije iz 54 zemalja, što predstavlja porast od 9 posto. Ovogodišnja glavna tema „Heroes in New Dimensions“ – Heroji novih dimenzija – obilježila je ovo sjajno događanje.

Gamescom 2

Osim toga, tu su bila i popratna događanja poput Gamescom gradskog festivala, kako na prostorima sajma, tako i u samom gradu. Procjenjuje se da je Koeln tako posjetilo oko 500.000 posjetitelja. 

Cologne Cathedral

 Na događanju je predstavljen najnoviji igraći hardware, stotine premijernih naslova, od onih namijenjenih igraćim konzolama, do onih za osobna računala i onih namijenjenih pametnih telefonima. Od ovogodišnjih trendova treba istaknuti virtualnu stvaranost, e-sportove, te naslove u kojima je sam igrač dizajner. 

Gamescom 3

Veličinu događanja najbolje opisuje 193.000 m2, a zemlja partner bila je Turska. Moramo primijetiti kako iz godinu u godinu i naš Reboot sve više napreduje, kako kvalitetom organizacije, tako i sve većim brojem izlagača, ali i kompanija, što je još jedan pokazatelj važnosti gaming industrije u ukupnoj ekonomiji današnjice. Također, zahvaljujući pedantnosti Gamescoma, preporučili bismo svim zainteresiranima ili onima koji će slijedeće godine od 22. do 26. kolovoza biti u Koelnu, da svakako posjete Gamescom 2017. 

Pročitano 1101 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Kolovoz 22 2016
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja