Canon ekskluzivnom premijerom na YouTubeu najavljuje novu kameru iz sustava Cinema EOS

Canon ekskluzivnom premijerom na YouTubeu najavljuje novu kameru iz sustava Cinema EOS Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Siječanj 12 2022 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

11. siječnja, 2022. |London
Uredio: Božidar Žitnik 

Canon ekskluzivnom premijerom na YouTubeu najavljuje novu kameru iz sustava Cinema EOS 

Kompanija Canon je 11. siječnja najavila predstavljanje pojedinosti o najnovijoj kameri iz sustava Cinema EOS. Samo događanje biti će dostupno zainteresiranima na Youtube kanalu kompanije 19. siječnja u 13.00 sati po našem (srednjoeuropskom vremenu – CET).


Zanimljivo je kako je Cinema EOS sustav sada upravo obilježio 10 godina postojanja, a poznato je kako se radi o integriranom rješenju za profesionalne filmaše i kinematografe, a sastoji se od obitelji kino kamera i objektiva koji skladno funkcioniraju. 

Posjetitelji premijernog predstavljanja na Canon YouTube kanalu će tako među prvima saznati pojedinosti o novitetu, koja donosi uzbudljivu novu eru za Cinema EOS asortiman, poznat i po neprestanom razvoju da bi, kako i uvijek, podržao sljedeću generaciju inspirativnih kreatora sadržaja. 

Prezenter događanja biti će Ram Sarup, stručnjak za profesionalne video proizvode u Canon Europe, a sudionicima će predstaviti inovacije nove kamere i pokazati njene revolucionarne značajke. 

U Canonu za sada samo kažu „budite spremni na sve“ i „budite s nama na velikom događanju“. Tajnovitost je zaista na vrhuncu pa je i uzaludno zaključivati o čemu se konkretno radi. Iako uz zamjetan video stativ i korištenjem riječi „velik“, možemo misliti kako se radi o većem uređaju.

No, obzirom na glasine, zaključak može biti i pogređan, obzirom da govore o mogućoj kameri EOS R5c, kino orijentiranoj verziji Canonovog EOS R5 sustava kamera. Ipak, unatoč svemu, čini se kako će ova godina donijeti niz noviteta i uzbuđenja u portfelju Canon kamera.

Vjerujemo kako već pratite Canonov YouTube kanal: www.youtube.com/CanonEurope a ukoliko niste, praktično je i pretplatiti se na isti. Ukratko, pojedinosti o događanju:


Pročitano 159 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Siječanj 12 2022

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja