Samsung The Frame nadmašio granicu od milijun prodanih primjeraka u godini dana

Samsung The Frame nadmašio granicu od milijun prodanih primjeraka u godini dana Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Prosinac 09 2021 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

9. prosinca, 2021.| Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik 

Samsung The Frame nadmašio granicu od milijun prodanih primjeraka u godini dana 

U svega jednoj godini prodano je milijun primjeraka The Frame televizora, a očekuje se da će do kraja godine broj primjeraka prodanih od početka distribucije u 2017. premašiti 2 milijuna 

Tvrtka Samsung Electronics objavila je informaciju kako je ove godine prodano više od milijun primjeraka The Frame televizora, čime je taj model postao prvi Samsung uređaj iz Lifestyle TV serije koji je nadmašio milijunsku granicu u samo godinu dana. Potaknuto velikom potražnjom na tržištima Sjeverne Amerike i Europe, očekuje se da ukupna prodaja The Frame televizora, od njegovog puštanja u prodaju 2017. godine, premaši broj od dva milijuna do kraja godine.


„The Frame nije samo uređaj za gledanje omiljenih sadržaja, nego i vrhunski lifestyle uređaj koji krasi prostor svojim dizajnom i obogaćuje ga svojim mogućnostima. Ne prestajemo tražiti načine kojima možemo proširiti mogućnosti koje The Frame nudi, kako bi na inovativan način zadovoljili potrebe i želje korisnika. Istražujemo partnerstva s novim muzejima, galerijama i umjetnicima kako bi proširili kolekciju umjetničkih djela u Art Store trgovini i korisnicima omogućili da pronađu svoje favorite u bogatom izboru“, izjavio je Simon Sung, izvršni potpredsjednik i voditelj tima prodaje i marketinga Odjela za vizualno poslovanje, Samsung Electronics.

Spoj inovativnog dizajna i funkcionalnosti

Samsung_The_Frame/The-Frame

U periodu u kojem korisnici provode sve više vremena u svojim domovima, popularnost sadržaja za kućnu zabavu je porasla, zajedno sa zahtjevima korisnika  da zasloni kojima su okruženi budu više od pukog kućanskog uređaja da oplemene prostor u kojem se nalaze. The Frame savršeno objedinjuje te trendove kako bi korisnicima omogućio spoj forme i funkcionalnosti, čemu serija može zahvaliti za porast prodaje. 

U 2020. godini, Samsung je dodao QLED tehnologiju kako bi postigao životopisniji prikaz slike. Televizor sadrži i integrirani senzor za svjetlinu kako bi optimizirao svjetlinu zaslona sukladno okruženju, te omogućio gledateljima uživanje u potpuno optimiziranom prikazu. U srpnju 2021 godine, Samsung je predstavio 85“ verziju televizora pa je The Frame sad dostupan u pet različitih veličina, (32“, 55“, 65“, 75“, 85“) što ga čini odličnim izborom za svaki prostor. 

Model The Frame televizora iz 2021. godine posjeduje tanak okvir od 24.9mm, što je gotovo upola tanje od prošlogodišnjeg modela, dok širok izbor okvira u raznim bojama dodaje notu elegancije. Korisnici mogu izabrati prilagodljiv okvir koji izgleda poput pravog okvira za slike u raznim varijantama – bijeli, bež ili smeđi diskretni ravni okvir te nakošeni okvir u bijeloj boji ili boji opeke1. The Frame televizor može se postaviti na TV stalak ili na zid kako bi se dobio izgled kao u galeriji, a od nedavno može se staviti i na studijski stalak.

 

Probrani sadržaj u Art Store trgovini odabran u suradnji sa strateškim partnerima


Samsung_The_Frame/The-Frame

Uz unikatan i suvremeni dizajn, u središtu The Frame televizora nalazi se Art Store trgovina – vlastita pretplatnička platforma za umjetnost. U trenutcima u kojima korisnici ne koriste svoj  The Frame za gledanje sadržaja, mogu koristiti Ambient Mode način rada kako bi izbrali neko od umjetničkih djela, koje žele reproducirati na zaslonu, iz bogate biblioteke slika i fotografija– i na taj način pretvoriti svaku prostoriju u umjetničku galeriju ispunjenu najpoznatijim svjetskim likovnim djelima.

 

Umjetnička galerija unutar vlastitog doma

The Frame Art Store nudi više od 1500 umjetničkih djela iz svjetski poznatih muzeja i galerija kao što su ruski muzej Hermitage, francuski Louvre i španjolski muzej Prado. Kroz brojna partnerstva, Samsung je proširio kolekciju dostupnu u Art Store trgovini kako bi obuhvatila unikatna umjetnička djela perspektivnih umjetnika diljem svijeta, kao što su Magnum Photos, globalna skupina fotoreportera ili vodeća fotografska kuća YellowKorner. Na taj način možemo stvoriti vlastitu umjetničku galeriju unutar četiri zida, sa  širokom odabirom kultnih umjetničkim djelima na dohvat ruke. Uz pomoć umjetne inteligencije, The Frame model televizora iz 2021. godine analizira uzorke i ukuse korisnika te na temelju njih preporuča nova umjetnička djela.

Verzija The Frame televizora iz 2021. nudi značajno veće kapacitete pohrane od prijašnjih verzija, s 6GB naspram prijašnjih 500MB. The Frame sada može pohraniti i do 1200 slika u 4K rezoluciji, kako bi korisnici mogli odabrati još više umjetničkih djela za svoju osobnu galeriju.

Za više informacija o portfoliju Samsung lifestyle televizora, posjetite www.samsung.com.


Pročitano 221 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Prosinac 09 2021

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja