Nakon godinu dana stanke, vraća se najveći festival dobrog zvuka i dobre glazbe u ovom dijelu Europe –TOO LOUD FEST

Nakon godinu dana stanke, vraća se najveći festival dobrog zvuka i dobre glazbe u ovom dijelu Europe –TOO LOUD FEST Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Listopad 09 2021 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

09. listopada, 2021. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik  

Nakon godinu dana stanke, vraća se najveći festival dobrog zvuka i dobre glazbe u ovom dijelu Europe –TOO LOUD FEST 

Uskoro počinje festival koji je već prijašnjih godina uvršten u kalendar najvećih i najpoznatijih svjetskih audio/video događaja, uz München, Las Vegas, Pariz, London i Tokio. Ove godine predstavit će se 25 izlagača iz više europskih zemalja. 

U Zagrebu se 16. i 17. listopada održava najveći glazbeno-vizualni događaj godine u Hrvatskoj – TOO LOUD FEST 2021 na već tradicionalnoj lokaciji, u DoubleTree by Hilton Zagreb hotelu. Prošle godine, zbog pandemije, festival nije održan, stoga smo sigurni kako će mnogi ljubitelji dobrog zvuka pohrliti nadoknaditi propušteno. A nadoknaditi se ima mnogo toga. Posjetitelje spremno čeka 25 izlagača iz više europskih zemalja na 28 izlagačkih mjesta, koji zastupaju više od 150 najpoznatijih audio i video brendova, kao što su Marantz, Yamaha, Sony, Denon, Technics, Bowers & Wilkins, Mark Levinson, Sonus faber, McIntosh i mnogi drugi.


Kao i svake godine, posjetitelji će imati privilegij prisustvovati mnogobrojnim domaćim europskim i svjetskim premijerama pojedinih audio i video uređaja. Jedna od ekskluzivnih prezentacija obuhvaća Sonus faber Il Cremonese Ex3me zvučnike (420.000 kn/par), izrađene u svega 50 parova. Ovi se zvučnici iznimno rijetko mogu vidjeti i čuti u svjetskim razmjerima!

TooLoud Fest 2021
A kako zvuči glazba na audio sustavu od čak 2 milijuna kuna? I to će se moći čuti, ali i usporediti s drugim audio sustavima, pa tako i onom u Lexus ES Luxury automobilu s ugrađenim Mark Levinson audio sustavom.

TooLoud Fest 2021

Organizator ističe kako je posebno ponosan što će ove godine na festivalu zasvirati i virtuoz na gitari - Vlatko Stefanovski te hvaljeni, mladi glazbenik The Gentleman. Pa sumirajmo - oba dana posjetitelji će uživati u prezentacijama, radionicama, predavanjima, upoznati se s novim tehnologijama i modernim dizajnom.

 Nebojša Uglješić

Prema riječima entuzijasta dobrog zvuka i organizatora TOO LOUD FESTA, Nebojše Uglješića: "Ovogodišnji TOO LOUD FEST jedan je od rijetkih događaja ovog tipa ove godine u Europi. I upravo se zato posjetiteljima pruža jedinstvena prilika, da za samo 60 kuna, saznaju sve ono što ih zanima vezano u audio i video na jednom mjestu, ali i mnogo više od toga. Ne zaboravimo na glazbene nastupe, predavanja, radionice i ostale zabavne sadržaje."

TooLoud Fest 2021

  

Ponovimo važne stvari:

GDJE? - DoubleTree by Hilton Zagreb hotel

KADA? - 16. i 17. 10. 2021.

RADNO VRIJEME? – subota: od 10 do 20 sati, nedjelja: od 10 do 18 sati

ULAZNICE? Entrio.hr

Cijena 60 kuna za jedan dan i 90 kuna za dva dana festivala. Mogu se kupiti i na dane festivala na blagajni DoubleTree by Hilton hotela Zagreb.

Pročitano 175 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Listopad 09 2021

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja