Lenovo_ideapad

Lenovo_legion

Nova Dell UltraSharp web kamera postavlja novu razinu videokonferencija

Nova Dell UltraSharp web kamera postavlja novu razinu videokonferencija Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Lipanj 30 2021 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

30. lipnja, 2021. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik   

Nova Dell UltraSharp web kamera postavlja novu razinu videokonferencija 

Pandemija je zauvijek promijenila važnost i relevantnost videokonferencija. Samo tjedan dana nakon globalnog lockdowna, 62 milijuna korisnika preuzelo je aplikacije za videokonferencije, a ovo je samo početak. Štoviše, očekuje se da će tržište videokonferencija do 2026. godine premašiti prihod od 50 milijardi američkih dolara. Iako bi se posebni trenutci poput vjenčanja na kraju mogli vratiti na „staro normalno“, mnogi od nas su posao na daljinu prihvatili kao nešto uobičajeno, zbog čega ćemo se zasigurno i dalje uvelike oslanjati na videokonferencije, kao jedan od glavnih kanala komunikacije.


Dell je od temelja krenuo s redefiniranjem doživljaja korištenja web kamere te danas predstavlja svoju novu Dell UltraSharp web kameru. Ova 4K web kamera elegantnog dizajna idealna je za profesionalce, kao i za sve ostale korisnike koji traže vrhunsku kvalitetu videokonferencija. S devet tehnologija koje čekaju patent, ova kamera je u potpunosti usmjerena na kvalitetu slike, inteligenciju i besprijekorno korisničko iskustvo. Vizija tvrtke Dell Technologies započela je s usporedbom kvalitete slike digitalnih zrcalno-refleksnih fotoaparata s jednim objektivom (DSLR), koje koriste profesionalci i ljubitelji fotografije. Dizajnerski i inženjerski timovi tada su si postavili za izazov razviti web kameru koja pruža DSLR kvalitetu slike, a koja je istovremeno i inteligentna te jednostavna za upotrebu.

 

Najviša kvaliteta slike u svojoj klasi

Dell UltraSharp Webcam

 

Dell UltraSharp web kamera pruža najbolju kvalitetu slike u svojoj klasi 4K web kamera te daje izvanrednu kvalitetu videozapisa u svim uvjetima osvjetljenja. Inspirirana DSLR fotoaparatima, Dell UltraSharp web kamera odlikuje se velikim 4K Sony STARVIS™ CMOS senzorom i objektivom s više elemenata, koji hvata više svjetlosti te samim time pruža kristalno jasan video. Bez obzira na uvjete osvjetljenja, mogućnost HDR digitalnog preklapanja na Dell Ultra Sharp web kameri pomaže u očuvanju živopisnih boja i uravnoteženoj ekspoziciji. Redukcija 3D/2D video šuma automatski uklanja zrnastu sliku, čime osigurava da dobro izgledate čak i pri slabijem osvjetljenju.

 

Najinteligentnija 4K web kamera na svijetu

Dell UltraSharp Webcam_HDR usporedba

U skladu s razvojem inteligentnih proizvoda na Dell poslovnim računalima, ovu web kameru također krase razne inteligentne značajke kako bi se korisnici mogli prilagoditi bilo kojoj okolini i situaciji. Korisnicima će jedna od omiljenih značajki zasigurno biti i automatsko kadriranje, koje koristi umjetnu inteligenciju (AI) kako bi korisnici bili u fokusu svakog kadru. Korisnici također na rasplaganju imaju 5x digitalni zoom, kao i prilagodbu vidnog polja od 65°, 78° i 90°, kako bi se uvijek prikazali u svom najboljem izdanju.

 Dell UltraSharp Webcam_interior_expanded

Dell je cjelokupni doživljaj poboljšao neprimjetnom integracijom pametnih sigurnosnih značajki. Tako Dell UltraSharp  web kamera sadrži Windows Hello značajku, koja omogućuje brzu i sigurnu prijavu pomoću prepoznavanja lica. Također je ugrađena i značajku Dell ExpressSign-in za rad u paru s Dell računalima. To znači da proximity senzori na web kameri prepoznaju prisutnost korisnika dok se približava i automatski se odjavljuju kad se odmakne, pružajući dodatnu razinu sigurnosti bez imalo naprezanja.  Naposljetku, tu je i magnetni poklopac za privatnost, koji se sigurno postavlja na leću ili na stražnju stranu. Pritom štiti  leću kada se web kamera ne koristi te pružajući sigurno mjesto za odlaganje tijekom korištenja web kamere. Zahvaljujući ovim inteligentnim značajkama i certifikatima vodećih objedinjenih komunikacijskih platformi, kao što su Microsoft Teams i Zoom, Dell UltraSharp web kamera savršen je alat za besprijekorne videokonferencije.

 

Najpraktičnije mogućnosti montaže u klasi 

Vež na na prvi pogled vrhunskog aluminijskog, cilindričnog tijela ove kamere, može se vidjeti kako je riječ o vrlo elegantnom dizajnu. Iako je većina tradicionalnih web-kamera pravokutnog oblika, promišljeni kružni faktor i tanki nosač za monitor UltraSharp web kamere osiguravaju minimalno ometanje prednjeg dijela zaslona, kako bi se korisnici mogli usredotočiti na prezentaciju, a ne na svoju opremu. Uparena s elegantnim i prikladnim magnetskim nosačem za monitor ili adapterom za stativ, ova web kamera omogućuje dosad najsuptilniju montažu web kamere na svijetu. Savršena je za videokonferencije, bez obzira na to predstavljate li se u gradskoj vijećnici, imate sastanak ili streamate na Twitchu. 

Kamera UltraSharp Webcam (WB7022) dostupna je diljem svijeta od 29. lipnja, a za više informacija posjetite službenu stranicu tvrtke Dell Technologies.

Pročitano 502 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Lipanj 30 2021

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja