Novi Philips 4K UHD monitor spreman je impresionirati svojim bojama i brzinom prijenosa podataka

Novi Philips 4K UHD monitor spreman je impresionirati svojim bojama i brzinom prijenosa podataka Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Siječanj 21 2021 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

21. siječnja, 2021. | Zagreb 

Uredio: Božidar Žitnik 

Novi Philips 4K UHD monitor spreman je impresionirati svojim bojama i brzinom prijenosa podataka 

Novi monitor Philips 288E2UAE (28"/71,1 cm), sa svojih 1.07 milijardi boja, USB 3.2 SuperSpeed prijenosom podataka, i tankim, atraktivnim dizajnom, savršen je izbor za korisnike koji traže elegantan izgled i izvedbu na profesionalnoj razini podjednako za zabavu i rad. Ovaj novi Philipsov monitor je idealno rješenje za čitav niz različitih načina rada i postavki, zahvaljujući mnoštvu značajki koje su obično povezane s poslovnim okruženjem, a koje sada i kućni doživljaj podižu na sljedeću razinu. Uz navedene specifikacije, nama se sam uređaj čini prilično zanimljivim.


Život u boji


Što se tiče visoke rezolucije, detalja i slika, nikakav kompromis nije prihvatljiv. Korisnici očekuju najbolje iskustvo od svakog zaslona koji koriste, bilo da se radi o pametnom telefonu ili TV-u . Kada provode više vremena ispred monitora, to ima još veću važnost u njihovim svakodnevnim aktivnostima. Novi monitor Philips 288E2UAE nudi UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) rezoluciju, UltraWide tehnologiju, i 1.07 milijardi boja. Svaka boja oživi, a svaki detalj je poboljšan, čineći slike, videozapise i proračunske tablice preciznima. Novi monitor od 28 inča također dolazi s IPS LED tehnologijom za što prostraniji pogled i SmartContrast za bogate crne detalje, pružajući korisno vizualno iskustvo koje korisnici očekuju od Philipsovog monitora. Kada su zadaci složeni i višestruki, korisnici se mogu pouzdati u tehnologiju MultiView za istovremeno povezivanje dvaju uređaja, poput računala i laptopa.

 

Brzo i jednostavno


Za posao, zabavu i sve druge zadatke korisnici žele brzinu i jednostavnost upotrebe. Novi Philipsov monitor ima USB 3.2 SuperSpeed, nudeći jedan USB upstream port i četiri downstream porta, tako da korisnici mogu povezati svoju tipkovnicu i miš s monitorom i koristiti ih za upravljanje. Jedan USB priključak podržava brzo punjenje i zadovoljava standard USB-IF Battery Charging (BC1.2), omogućavajući korisnicima da pune svoje kompatibilne pametne telefone. Za više opcija nudi i HDMI i DisplayPort povezivost. Svi priključci nalaze se na jednoj vodoravnoj liniji na stražnjoj strani monitora, a sustav upravljanja kabelima pomaže u održavanju radnog prostora urednim. Tipka EasySelect, joystick koji omogućuje brzi pristup izborniku monitora, čini život još lakšim. Svaki detalj ima za cilj održavati prednju stranu monitora čistom kao i uredan radni stol. 

 

Dizajn i udobnost


Philipsovi monitori poznati su po elegantnom dizajnu i značajkama udobnosti, a Philips 288E2UAE ispunjava svako od ovih obećanja. Nudi ultra uski okvir, tanji dizajn i elegantno postolje, što ga čini idealnim izborom za uređenje doma, a istovremeno nudi bolje područje gledanja. Podesivo postolje može se nagnuti (-5/20 stupnjeva) i postaviti na optimalnu visinu zahvaljujući svojoj mogućnosti podešavanja visine do 100 mm. Jednostavan za gledanje, monitor Philips 288E2UAE ima zaslon koji ne reflektira svjetlost, EasyRead način za čitanje poput papira, tehnologiju Flicker-free i LowBlue način rada za ugodnije gledanje.

Ovaj Philips monitor također se ističe značajkama održivosti. U skladu je s RoHS standardima, ima EnergyStar 8.0 i TCO certifikat, ne sadrži olovo i živu, a koristi 100% ambalažu koja se može reciklirati. 

Philips 288E2UAE monitor bit će dostupan od veljače po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.491,00 kn.

Pročitano 367 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Siječanj 29 2021

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja