Povećanje produktivnosti uz zaštitu privatnosti je stvarnost uz novi Philips 242B1V

Povećanje produktivnosti uz zaštitu privatnosti je stvarnost uz novi Philips 242B1V Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Lipanj 02 2020 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

02. lipnja, 2020.|Zagreb 

Povećanje produktivnosti uz zaštitu privatnosti je stvarnost uz novi Philips 242B1V

 

Definitivno, intrigantno predstavljanje noviteta iz Philipsa. Privatnost je nešto o čemu danas sve više vodimo računa, a razvoj tehnologija je upravo i omogućio gotovo potpuni gubitak iste. No, s druge strane, čini se da je i opća situacija diljem svijeta prilično osvijestila ljude te je isto pitanje sada prilično u fokusu. Stoga će korisnike diljem svijeta obradovati vijest kako MMD, vodeći stručnjak za monitore i licencirani partner za Philips monitore, najavljuje novi Philips 242B1V LCD monitor od 24 inča (23,8 "/ 60,5 cm). Dizajniran da pomogne profesionalcima u poboljšanju produktivnosti uz zaštitu osjetljivih podataka i sadržaja, ovaj novi model dolazi s Full HD rezolucijom (1920 x 1080) i SmartImage tehnologijom za najbolju vizualizaciju slika i video zapisa.


Osigurajte povjerljive podatke od vizualnog hakiranja

Philips 242B1V trenutno stvara privatnost uz jednostavno prebacivanje u privacy način rada, sprječavajući tako vizualno hakiranje i skrivanje ekrana od ljudi u otvorenim uredima i coworking prostorima. Ova nova inovativna značajka doista je posebno dizajnirana za one tvrtke i profesionalce koji se bave osjetljivim podacima koji trebaju još više osigurati njihovu povjerljivost. Philips Privacy Model integrirano je rješenje za privatnost bez problema s nespretnim zaštitnicima zaslona. Jednostavnim pritiskom na gumb zaslon se čini mračan i jedva vidljiv s obje strane, dok u središtu ima jasne vizualne prikaze. Zahvaljujući toj opciji, samo korisnik koji je izravno ispred zaslona može čitati sadržaj na zaslonu, što je prednost sigurnijeg načina rada.

 

Izvrsna kvaliteta slike i ugodno korisničko iskustvo 

Dok pomaže u zaštiti podataka na zaslonu, novi Philips 242B1V pruža i visokokvalitetne slike u Full HD rezoluciji (1920 x 1080) i uz IPS tehnologiju za izuzetno širok raspon točne reprodukcije boja i široke kutove gledanja od 178 stupnjeva. Osim privatnosti i performansi, ovaj novi model prepun je značajki koje povećavaju udobnost za ergonomski prihvatljiv radni prostor. Monitor je opremljen Easy Read načinom rada koji jamči iskustvo čitanja na papiru i SmartErgoBase postoljem podesivim po visini, s mogućnošću okretanja i nagibanja, što omogućuje korisnicima da monitor postave na idealnu udaljenost i položaj gledanja. Philips 242B1V također uključuje i LowBlue načina rada, posebno razvijenu tehnologiju koja smanjuje štetnu kratkovalnu plavu svjetlost te FlickerFree tehnologiju koja smanjuje titranje ekrana za ugodnije gledanje. 

 

Održiv i ekološki spoj sa sjajnim preformansama 

Ekološka jezgra ovog monitora sjaji svojim inovativnim značajkama. Philips 242B1V ima tri glavne značajke koje pomažu u uštedi uz istovremeno osiguranje najbolje kvalitete i udobnosti: LightSensor, PowerSensor i SmartImage tehnologije. Dok LightSensor donosi savršenu svjetlinu s minimalnom snagom jer dodatno smanjuje potrošnju energije, ugrađeni PowerSensor detektira prisutnost korisnika i automatski prilagođava svjetlinu monitora smanjujući ga, kada se korisnik odmakne, radi duljeg životnog vijeka monitora i smanjenja troškova energije za do 70 posto.

SmartImage je ekskluzivna korisnička Philips tehnologija koja optimizira performanse zaslona. Na temelju analize prikazanog sadržaja SmartImage prilagođava kontrast, zasićenost boja i oštrinu slika i videozapisa. Pored širokog asortimana najsuvremenijih inovacija, Philips 242B1V sveukupno je energetski učinkovit i u skladu s više ekoloških standarda i certifikata, uključujući EnergyStar 8.0, EPEAT i RoHS. Čuvar privatnosti s vrhunskim značajkama i ekološki prihvatljiv, Philips 242B1V monitor bit će dostupan od sredine lipnja ove godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od:  3.409 kuna (bez PDV-a). Naravno, iako uređaj nije jeftin, njegova primjena može biti zaista široka, a vjerujemo kako će biti sjajna investicija svima koji se bave i žive računala. 

 

Pročitano 139 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Lipanj 02 2020

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja