Canon pokreće Canon Connected – besplatan portal sa sadržajima na kojemu će se nalaziti edukativni, inspirirajući videozapisi za fotoentuzijaste

Canon pokreće Canon Connected – besplatan portal sa sadržajima na kojemu će se nalaziti edukativni, inspirirajući videozapisi za fotoentuzijaste Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Travanj 23 2020 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

22. travnja, 2020. | Zagreb 

Canon pokreće Canon Connected – besplatan portal sa sadržajima na kojemu će se nalaziti edukativni, inspirirajući videozapisi za fotoentuzijaste 

U ovom jedinstvenom vremenu razvijte nove vještine i tehnike
 

Canon Europe je danas najavio predstavljanje besplatnog portala sa sadržajima pod imenom Canon Connected. Osmišljen je da bi educirao, inspirirao i zabavio fotoentuzijaste i videoentuzijaste. Canonovi ambasadori i zajednica snimatelja, stručnjaka i influencera iz cijele Europe redovno će na portal postavljati inspirativne i obrazovne videozapise, omogućujući korisnicima da nauče nove vještine ili usavrše svoje tehnike tijekom ovih jedinstvenih vremena.


Mnogim fotografima i snimateljima su stroge mjere ograničavanja kretanja uvedene širom svijeta utjecale na mogućnost rada i putovanja. Canon Connected ljudima koji su u sličnoj situaciji nudi priliku da podijele svoje iskustvo, znanje i talent s virtualnom zajednicom fotoentuzijasta. Canon Connected stvarateljima vizualnih priča daje pregršt načina da stvore i podijele sadržaj koji potiče na razmišljanje. Pokrivajući niz relevantnih tema, videozapisi će se sastojati od trikova i tutoriala namijenjenih svima zainteresiranima da nauče nešto novo od pravih majstora ili jednostavno usavrše svoje vještine fotografiranja ili snimanja. Posjetitelji portala Canon Connected moći će pregledati videozapise koje su stvorili neki od najcjenjenijih svjetskih fotografa i snimatelja.  

Canonovi ambasadori koji surađuju na portalu Canon Connected: 

 • NAGRAĐIVANI TRIKOVI
  Daniel Etter
  – dobitnik Pulitzerove nagrade za fotografiju podijelit će priče koje stoje iza nekih od njegovih najslavnijih slika.
   
 • FOTOGRAFIRANJE DOMA
  Ulla Lohmann
  – specijalistkinja putne, ekspedicijske i pustolovne fotografije ponudit će kreativne ideje o tome kako zabilježiti dinamične slike kada su vam dostupne lokacije ograničene.
   
 • SPORTSKA FOTOGRAFIJA DOMA
  Eddie Keogh
  – fotograf s 35 godina iskustva u slikanju sporta najviše razine podijelit će svoje trikove za slikanje sportske fotografije doma i u vrtu, zamjenjujući igrače kućnim ljubimcima i publiku obitelji.
   
 • GOSPODAR SVJETLA
  Sanjay Jogia
  – fotograf luksuznih vjenčanja specijaliziran za indijska vjenčanja ponudit će savjete o kreativnoj upotrebi svjetlosti i njenoj važnosti u fotografiji.
   
 • FREELANCERI
  Wanda Martin
  – fotografkinja golemog iskustva u uredničkoj i portretnoj fotografiji dat će uvid u to kako pretvoriti vaš dom u uzbudljiv i kreativan prostor za slikanje.
   
 • OBITELJSKI PORTRETI
  Helen Bartlett
  – visokocijenjena fotografkinja obitelji dat će savjete o obiteljskoj fotografiji koje možete primijeniti kod kuće ili izvan nje.

Susie Donaldson, direktorica marketinga Grupe za slikovne tehnologije i komunikacije (ITCG) u tvrtki Canon Europe, kaže: “Osobito sam ponosna što možemo podržati našu mrežu Canonovih ambasadora i entuzijasta fotografije tijekom ovih izazovnih vremena. Canon Connected sadržavat će uzbudljiv niz inspirirajućeg i obrazovnog videosadržaja koji će pomoći našoj zajednici da nauči i razvije nove tehnike fotografiranja iz udobnosti svoga doma pa i dugo vremena nakon što se ograničenja kretanja ukinu ”. 

Više nego ikad važno je da profesionalni fotografi, videosnimatelji i fotoentuzijasti svi žanrova i razina vještina zajedno podijele svoje neprocjenjivo znanje sa zajednicom koja ih strastveno podržava.

Za više informacija o portalu Canon Connected, posjetite: https://www.canon-europe.com/pro/canon-connected.   

Pratite novosti o ovoj temi putem oznake #CanonConnected na Canonovim društvenim medijima.

Pročitano 200 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Travanj 23 2020
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja