pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji 'Informatika i telekomunikacije'

pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji 'Informatika i telekomunikacije'

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 30 Siječanj 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 30. siječnja 2019.      

Koji su aktualni poslovi na tržištu rada?

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova 

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji 'Informatika i telekomunikacije' na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!


 

2B Automation d.o.o. zapošljava na poziciji: Automation Engineer/Inženjer automatizacije (m/ž) u Hrvatskoj i inozemstvu. Nudi vam se izazovan i dinamičan inženjerski posao, koji uključuje sve projektne faze realizacije automatiziranih sustava: projektiranje, razvoj i krajnju implementaciju sustava. Sve potrebne detalje oko uvjeta i prijave potražite na linku. Plaća se kreće u rasponu od 6 000 kn do više od 20 000 kn.

Pliva, kompanija koja nudi globalno okruženje uz brojne izazove, dodatno zapošljava. Traži Višeg Salesforce administratora (m/ž) u Zagrebu. Osnovna zadaća na ovoj top IT poziciji uključuje predlaganje unapređenja i dodataka za Salasforce platformu, kako bi se odgovorilo na potrebe poslovanja. Ako imate minimalno 180 ETCS bodova s fakulteta tehničkog usmjerenja (FER, FOI, PMF, TVZ, VSITE ili s drugih srodnih fakulteta), iskustvo u CRM administraciji te razumijete IT u kontekstu poslovnih koncepata, ovo je pozicija za vas. Prijavite se putem linka.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta - uspješnu tvrtku iz marketinške djelatnosti u centralnom dijelu Zagreba, zapošljava na poziciji Senior programer (m/ž). Očekuje vas rad u timu s vodstvom programera, izrađivanje web aplikacija te rad s bazama podataka. Ako imate VSS – završen studij informatike/programiranja i sl., provjerite uvjete na linku i prijavite se do 14.02.

Cammeo, taxi prijevoznik, zapošljava Informatičara (m/ž) u Zagrebu. Opis posla predstavlja održavanje računala i računalnih mreža, komunikaciju s kolegama, kreiranje i administriranje računa programa i potprograma te rješavanje tehničkih poteškoća. Ako imate VŠS/VSS informatičko-tehničkog usmjerenja te tri godine iskustva rada u održavanju informatičke opreme, prijavite se.

Johnson Controls u Bratislavi, u Slovačkoj zapošljava na 2 pozicije: Robotics Process Automation (RPA) Developer (m/ž) i Robotics Process Automation COE Delivery Leader (m/ž). Potrebno vam je iskustvo u rasponu od tri do osam godina, odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu te obrazovanje iz područja inženjeringa, biznisa, ekonomije ili IT-a. Provjerite uvjete na linku.

Muehlbauer Technologies s.r.o. zapošljava za radno mjesto - Head of Software Engineering (m/f/d) u Njemačkoj. Glavni zadatak na ovom poslu predstavlja odgovornost za strategiju i provedbu razvoja softvera, kao i za razvoj i održavanje proizvoda. Odlično vladate engleskim i njemačkim jezikom? Prijavite se.

Strabag zapošljava djelatnika za radno mjesto: Mitarbeiterin/Mitarbeiter IT-Servicedesk. Mjesto rada je Zagreb, a da biste pročitali, razumjeli i aplicirali na ovaj natječaj potrebno je odlično znanje njemačkog jezika. Detalji su na linku. Sretno.

Zepter International, multinacionalna kompanija koja posluje na 5 kontinenata i u preko 60 zemalja, dodatno proširuje svoj tim i zapošljava Administratora (m/ž) u Zagrebu. Od idealnog kandidata očekuje se SSS, s dobrim općim znanjem, informatička pismenost, znanje engleskog jezika te potvrda o nekažnjavanju. Klik na prijavu!

Boxmark, jedan od vodećih svjetskih proizvođača kožnih sjedala za automobilsku industriju, zapošljava Administratora u kadrovskom odjelu (ž/m) za rad u Gornjoj Vrbi. Glavni radni zadaci koje ćete obavljati na ovom poslu uključuju uvodne razgovore s kandidatima za zaposlenje, prikupljanje i pripremu dokumentacije potrebne za zapošljavanje, vođenje evidencija sati radnika i unos podataka u SAP program te suradnju sa svim odjelima unutar poduzeća. Kvalifikacije koje se od vas očekuju uključuju SSS, VŠS, VSS administrativnog ili ekonomskog smjera, znanje njemačkog i/ili engleskog jezika u govoru i pismu, dobro poznavanje rada na računalu u MS Office okruženju (naročito Excel). Prijavite se.

METRO Cash & Carry, prvak neovisnog poslovanja i vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji, zapošljava Administratora/Blagajnika (m/ž) u Dubrovniku. Osoba zadužena za rad na ovoj poziciji ažurno će pripremati, pratiti protok dokumentacije vezane za slaganje robe, dostavu i povrat robe. Provjerite koje vas to još zadaće očekuju te koje uvjete trebate zadovoljiti, kako biste se savršeno uklapali u ovaj natječaj. Sretno s prijavama.

Za dodatne poslove iz IT domene kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Pročitano 3025 puta

Naš Facebook

IT iglasnik

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja