pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji 'Informatika i telekomunikacije'

pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji 'Informatika i telekomunikacije'

Vijesti Napisao/la  Cobra Petak, 23 Kolovoz 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 23. kolovoza 2019.      

Koji su aktualni poslovi na tržištu rada?

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova 

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji 'Informatika i telekomunikacije' na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno! 


Cuspis, softverska je tvrtka osnovana 2005. koja kontinuirano unapređuje svoja postojeća programska rješenja te kreira nove inovativne proizvode. Trenutno u Zagrebu zapošljava djelatnika za rad u odjelu za korisnike (m/ž). Nudi vam se rad u stabilnom poduzeću u mladom timu, prijave se zaprimaju do kraja kolovoza, pa ne propustite priliku i na vrijeme aplicirajte.

Kamp Šimuni d.o.o. na otoku Pagu zapošljava informatičara (m/ž) s jednogodišnjim iskustvom. Očekuje vas svakodnevna podrška korisnicima u radu na računalima, održavanje računala, kao i projektiranje i izvedba podatkovne mreže unutar kampa, u suradnji s tehničkom službom. Smještaj i hrana su vam osigurani, pa nemate što čekati – prijavite se do kraja kolovoza.

Flixbus, globalni pružatelj mobilnosti sa sjedištem u Europi i Sjedinjenim Državama, nudi novu alternativu za udobna, povoljna i ekološka putovanja. Zahvaljujući jedinstvenom poslovnom modelu i inovativnoj tehnologiji, upravo su uspostavili jednu od najvećih mreža mobilnosti na daljinu na svijetu - i njihovo je putovanje tek započelo. Trenutno zapošljava na poziciji: Traffic Control Dispatcher (m/f/d) – Czech / Slovak. Vaši zadaci će uključivati praćenje trenutne prometne situacije autobusnog prometa i informiranje putnika o eventualnim kašnjenjima i neispravnosti. U slučaju bilo kakvih promjena, a u suradnji s vozačima Flixbusa i autobusnim partnerima, poduzimat ćete mjere da izbjegnete neispravnosti i brzo implementirate alternativna rješenja. Ako odlično vladate češkim jezikom, te slovačkim i hrvatskim, snalažljivi ste i proaktivni – aplicirajte.

AA Euro Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji: FTTB Design Manager (m/ž) u mjestu Limerick, u Irskoj. Ako imate obrazovanje iz područja elektro inženjeringa, telekomunikacija ili srodnog područja, minimalno 5 godina relevantnog iskustva, kao i iskustvo organiziranja i vođenja ljudi, vi ste idealni kandidat / kandidatkinja za ovu poziciju. Ako aplicirate, možete očekivati plaću od 60.000 eura (bruto) godišnje, odnosno 5.000 eura mjesečno. Zasigurno dovoljno motivacije za klik i prijavu.

Dekra nudi sjajnu priliku za Senior Java Developera (m/ž) u mjestu Athlone, u Irskoj. Traže se timski igrači koji su spremni biti dio izazovnih projekata u dinamičnom timu. Ako imate prvostupanjski studij iz područja informatike (i srodnih), potrebno znanje za obavljanje ovog posla, možete očekivati da ćete biti odabrani za ovaj jako isplativ posao, budući da vas očekuje godišnja zarada od impresivnih 60.000 eura. Sretno s prijavama.

Workforce za GlobalLogic zapošljava na poziciji: Senior software engineer for embedded systems (m/ž) u Zagrebu. Ako imate obrazovanje prvostupnika ili se možete pohvaliti da ste završili magistarski studij iz područja elektrotehnike, informatike ili srodnih područja, krasi vas petogodišnje iskustvo u programiranju ugrađenih sustava, znate engleski jezik i sposobni ste preuzeti odgovornosti za realizaciju zadataka, vi ste kandidat kojeg ovaj poslodavac traži. Provjerite više detalja na linku i aplicirajte na vrijeme.

DIV Grupa d.o.o. ima otvoreno radno mjesto za automatičara (m/ž) / programera za PLC sustave (m/ž) u Kninu. Odgovornosti koje nosi ova pozicija obuhvaćaju planiranje, konfiguriranje, programiranje različitih PLC sustava i sučelja, unapređivanje postojećih PLC sustava i primjenjivanje tehničkih procesa. Imate li završenu srednju školu / fakultet tehničkog smjera? Ako uz to vladate engleskim jezikom, poznajete rad na računalu i imate poželjno radno iskustvo – aplicirajte.

Adisoft zapošljava informatičara – front end developera (m/ž) u Umagu. Potrebno je poznavanje navedenog područja, kao i dvije godine radnog iskustva, kao garancija za dobro obavljanje budućeg posla. Ako ste zainteresirani, znate idući korak – klik na link za prijavu.

d.istra, agencija za digitalni marketing i komunikacijske kanale, zapošljava kreatora za društvene mreže (m/ž) u Pazinu. Šanse da dobiju ovaj posao imaju profesori raznih jezika, kao i obrazovani kadrovi iz područja psihologije i komunikologije. Sretno s prijavama.

 

Orizon, samostalna agencija za zapošljavanje, zapošljava teleoperaterku u Grčkoj (m/ž). Kandidati koji se prijavljuju moraju biti EU građani/ke te građani/ke s radnom i boravišnom dozvolom za rad u Republici Njemačkoj. U obradu će se uzeti samo kandidati koji dostave životopis na njemačkom jeziku, u predefiniranom europass formatu. Ako ste stručnjak u prijenosu informacija, rječiti ste poznavatelj njemačkog jezika (B1 razina) te talijanskog ili slovenskog jezika (C1 razina) te svoje sveobuhvatno znanje želite rado podijeliti s drugima, onda se svakako javite na ovaj natječaj i pridružite se ovom poslodavcu.

Za dodatne poslove iz IT domene kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Pročitano 4265 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja