pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji 'Informatika i telekomunikacije'

pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji 'Informatika i telekomunikacije'

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 21 Veljača 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 21. siječnja 2019.      

Koji su aktualni poslovi na tržištu rada?

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova 

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte tjedni pregled najboljih radnih mjesta u kategoriji 'Informatika i telekomunikacije' na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno! 


 

Cenosco Croatia d.o.o., softverska kompanija, zapošljava na širokoj lepezi poslova u Zagrebu i Puli. Traže se djelatnici za pozicije: Database Engineer (m/ž), WordPress Developer (m/ž), Software Tester (m/ž), Web Aplication developer (m/ž) te brojne druge. Koje? Provjerite na linku i pravovremeno se prijavite.

VALUE 4technology s.r.o. ima dva raspisana natječaja za pozicije: Design Engineer of tools / production machines - automotive (m/f) i Design Engineer of interior and acoustic components - automotive (m/f). Ured je u Zagrebu, a prijave traju do 30.06., pa imate dovoljno vremena za prijavu.

Pevec traži voditelja CRM-a (m/ž) u Sesvetama. Traži se magistar struke s minimalno tri godine iskustva, koji ima izražene rukovoditeljske sposobnosti. Posao koji vas očekuje obuhvaća odgovornost definiranja CRM strategije u kompaniji, kao i upravljanje sustavom vjernosti kupaca. Još detalja oko uvjeta i opisa posla potražite na linku i prijavite se do 28.02.

General Logistics Systems Croatia d.o.o. pruža pouzdanu, visoko kvalitetnu i ekspresnu usluge dostave, a trenutno proširuje svoj tim i zapošljava System Administratora (m/ž) u Popovecu. Zadaci koji vas očekuju uključuju rad na održavanju serviserskih i mrežnih sustava, IT podršku korisnicima i klijentima, kao i osmišljavanje i novih serverskih sustava i servisa, te mrežnih okruženja. Prijavite se brzom prijavom.

Inchoo d.o.o., tvrtka specijalizirana za izradu eCommerce rješenja, zapošljava PHP developera (m/ž) u Osijeku. Od PHP developera očekuje se da promišlja o arhitekturi i funkcionalnostima trgovine te o tome kako postići njen tehnički maksimum. Ovaj poslodavac ne traži diplomu, nego vrednuje znanje, motiviranost i proaktivnost. Prijavite se.

Hilding Anders d.o.o. ponosni je dio kompanije Hilding Anders, tržišnog lidera na više od 40 tržišta i vlasnika najuglednijih europskih i azijskih robnih marki madraca i kreveta. Trenutno zapošljava administratora web prodaje (m/ž) u Prelogu. Ova pozicija podrazumijeva uključenost u administriranje web stranice i društvenih mreža, upravljanje procesom online prodaje/dostave i post-prodaje kupcima te analizu i mjerenje učinkovitosti web prodaje. Zainteresirani se mogu prijaviti klikom na brzu prijavu.

Manpower za klijenta Otis Dizala d.o.o. zapošljava voditelja/icu IT odjela u Zagrebu. Glavna zadaća na ovom radnom mjestu bit će vam upravljanje globalnom IT podrškom i IT procedurama kompanije. Ukoliko imate VSS tehničkog ili informatičkog usmjerenja, s minimalno tri godine iskustva u vođenju IT projekata, a poznajete baze podataka (Oracle, MSSQL), vas se traži. Provjerite detalje na linku i prijavite se u roku.

Zigante Tartufi d.o.o. zapošljava tehničara za računalstvo (m/ž) za rad u mjestu Plovanija – Buje. Opis posla obuhvaća rad na računalu (programiranje), pripremu i obradu podataka, administraciju baza podataka, kao i edukaciju krajnjih korisnika računala. Trebate samo srednju školu i godinu dana radnog iskustva. Klik na brzu prijavu.

Adriatic.hr, turistička agencija sa sjedištem u Splitu, ima raspisan natječaj za grafičkog dizajnera (m/ž). Svakodnevni zadaci na ovom radnom mjestu uključuju grafičko prilagođavanje postojećih rješenja u promotivne svrhe, produkciju digitalnih promo rješenja za društvene mreže, newslettere i sl. Ukoliko ste kreativni i usmjereni na rezultate, prijavite se klikom na link.

Pliva, vodeća farmaceutska kompanija, zapošljava vodećeg IT administratora za VMware (m/ž). Odlučite li se aplicirati na ovom poslu vas očekuje pružanje podrške za svakodnevne opreativne aktivnosti u timu za virtualizaciju, uključujući i instalaciju i održavanje. Ako imate petogodišnje iskustvo u ovom području i VŠS ili minimalno 180 ECTS-a s fakulteta tehničkog usmjerenja (FER, FOI, PMF, TVZ ili srodni fakulteti), vjerojatno ste idealni kandidat za ovo radno mjesto. Sretno s prijavama!

Za dodatne poslove iz IT domene kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Pročitano 3168 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Nokia 6 i 7

HR Nokia 6 i 7 300x250

Mobis

mobis
SamsungJ5

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček  Lana LandekaLana Landeka

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja