AI Business Hackathon AI Business Hackathon Izvor: Cotrugli | PINION LAB

Imate ideju kako umjetnom inteligencijom poboljšati poslovanje? Pokažite nam!

Vijesti Napisao/la  Cobra Petak, 09 Veljača 2024 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
9. veljače, 2024. | Zagreb l Uredio: Božidar Žitnik 

Imate ideju kako umjetnom inteligencijom poboljšati poslovanje? Pokažite nam! 

Comping, jedna od vodećih domaćih IT tvrtki, svjetski proizvođač novih tehnologija - kompanija Dell Technologies te poslovna škola Cotrugli pozivaju sve u Hrvatskoj koji imaju dobre ideje za poslovnu primjenu umjetne inteligencije na AI Business Hackathon natjecanje.


Najinovativnije ideje namijenjene transformaciji procesa i rješavanju poslovnih problema pomoću umjetne inteligencije, predstavljene na AI Business Hackathonu, bit će nagrađene s ukupno 5000 eura. AI Business Hackathon nije samo natjecanje dobrih ideja u poslovnoj primjeni umjetne inteligencije, već i događaj na kojem će se povezati najbolji profesionalci iz svijeta poslovanja, stručnjaci iz raznih industrijskih sektora, tehnološki eksperti, studenti te svi ostali koji žele sudjelovati u stvaranju budućnosti uz pomoć umjetne inteligencije. 

Želite li unaprijediti svoje procese inovacijama u umjetnoj inteligenciji, upoznati najbolje poznavatelje najnovijih tehnologija u Hrvatskoj te obogatiti svoja poslovna poznanstva  - AI Business Hackathon događaj je koji ne smijete propustiti. AI Business Hackathon podržale su i farmaceutska tvrtka Takeda i tvrtka Koios,  konzultantska kuća specijalizirana za business intelligence.

Sudjelujte sa svojim timovima od najviše četiri člana i iskoristite priliku za stvaranje poslovnih partnerstava kojima ćete aktualizirati svoje najbolje ideje i stvoriti uspješna rješenja koristeći se alatima umjetne inteligencije.

 AI Business Hackathon natjecanje

Izvor: Cotrugli | PINION LAB

Na AI Business Hackathon mogu se prijaviti timovi iz raznih industrija i domena  (marketinga, odnosa s javnošću, podatkovne znanosti, logistike, menadžmenta u zdravstvu i sl.), dobri poznavatelji poslovnih procesa, ali i studenti raznih fakulteta.
 

Timovi će imati priliku sami odabrati na kojem procesu i unaprjeđenju žele raditi s obzirom na svoje  domensko iskustvo i potrebe, primjenom alata umjetne inteligencije poboljšati taj poslovni proces i predstaviti rješenje kao najbolju praksu. 

Podijelite s nama vašu najbolju ideju kako umjetnom inteligencijom unaprijediti suvremeno poslovanje. Prijave su otvorene do 24. veljače 2024. Požurite, broj mjesta je ograničen! 

Više informacija o pravilima sudjelovanja te link za prijavu potražite na: https://www.aibizhack.org/

Pročitano 257 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja